Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Babanızın Çocukluğunun Ekmeği Dörtyol’da

Atatürk Caddesi üzerinde 1983 yılından bu yana unlu mamuller imalatı yapan Safranbolu Ekmek Fırını hizmet vermeye devam ediyor.

Babanızın Çocukluğunun Ekmeği Dörtyol’da

Dörtyol   A+a-

 Atatürk Caddesi üzerinde 1983 yılından bu yana unlu mamuller imalatı yapan Safranbolu Ekmek Fırını yeni bir anlayış ve yeni ürün çeşitleriyle Safranbolu Ekmek Markette hizmet vermeye devam ediyor. 
İşletmeciliğini ve imalatını Osman Gül’ün yaptığı Safranbolu Ekmek Markette günlük olarak Çavdar Ekmeği, Ekşi Maya Geleneksel Köy Ekmeği, Tam Buğday Ekmeği, Tuzsuz Tam Buğday Ekmeği, Ciabatta Ekmeği ve özellikle son zamanlarda diyetisyenlerin ısrarla tavsiye ettikleri Chia Tohumu Ekmeği günlük olarak üretilip hemşerilerimize arz edilmekte.
Osman Gül konu ila ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Safranbolu Ekmek Fırını olarak bir süredir babalarımızın çocukluğunda sofralarının vazgeçilmezi olan klasik ekşi maya köy ekmeğini imal ediyor ve hemşerilerimize sunuyorduk. Sonrasında özellikle bayanların tercihi olan Tam Buğday ekmeğini tuzlu ve tuzsuz olarak da sunmaya başladık. Ama son dönemlerde bizden ısrarla çavdar, ciabatta ve chia tohumlu ekmek soran müşterilerimizde artış oldu. Onları marketlere yönlendiriyorduk. Fakat müşterilerimiz marketlerde paket içerisinde satılan ekmeklerin raf ömrü uzasın diye katkı maddesi ve kimyasal içerdiğini, ayrıca taze olarak bulamadıklarını bizlere ifade ettiler. Bu ekmek türlerini de imal etmemizi, günlük olarak taze taze almak istediklerini belirttiler.  Bizde hemşerilerimizin bu talebini kırmayarak Çavdar Ekmeği, Ekşi Maya Geleneksel Köy Ekmeği, Tam Buğday Ekmeği, Tuzsuz Tam Buğday Ekmeği, Ciabatta Ekmeği ve Chia Tohumu Ekmeği üretimimize başladık. Şu anda talep edilen ekmek miktarının biraz üzerinde imalat yapıyoruz ki hemşerilerimize her gün taze ekmek verelim. İleriki günlerde artan talebe bağlı olarak imalatımızı da arttıracağız.” Dedi. 

EKMEKTE ABONELİK DÖNEMİ BAŞLADI

Osman Gün imalata başladıkları ilk haftadan itibaren abonelik sistemine geçtiklerini de belirterek; “Çavdar Ekmeği, Ekşi Maya Geleneksel Köy Ekmeği, Tam Buğday Ekmeği, Tuzsuz Tam Buğday Ekmeği, Ciabatta Ekmeği ve Chia Tohumu ekmeği imalatımızı müşteri talebimize göre yaptığımız için rafımızda çok fazla bulundurmuyoruz. Normal ekmek almaya gelenlerden görüp talep edenler olunca bu ekmek için bizi tercih edenleri ise zaman zaman ekmeğin kalmadığını söylemek durumunda da kaldık. Şimdi tabir yerinde ise abone sistemiyle çalışmaya başladık. Her müşterimizin ekmeği günlük olarak üretiliyor, dilimlenip, paketleniyor ve ayrılıyor. Bu abonelerimizin taleplerinin üstüne de raflarımızı dolduracak kadar bir imalat daha yapılıp reyon satışı yapılıyor. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz. İlçemiz insanına yeni tatlar, yeni lezzetler ulaştırdık. Onlarda taze ve sağlıklı ekmeğe kavuşmanın mutluluğunu bizlerle paylaşıyorlar. Hemşerilerimizden arzu edenler bize 0544 554 55 02 numaralı telefondan ulaşabilirler” açıklamasında bulundu.  
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş