Skip Navigation Links

Mhp Hatay Zirvesi Yapıldı..

10 Ekim 2009 Tarihinde Antakya Kapalı spor salonunda yapılacak olağan il kongresi öncesinde İstişare için bir araya gelen Hatay'daki MHP'li belediye B

Politika   A+a-

10 Ekim 2009 Tarihinde Antakya Kapalı spor salonunda yapılacak olağan il kongresi öncesinde İstişare için bir araya gelen Hatay’daki MHP’li belediye Başkanları ve Hatay’daki MHP ilçe başkanlarına ev sahipliğini Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay il Başkanı Şefik Çirkin Başkanlığında Belen Belediye Düğün salonunda yapılan İstişare toplantısına; Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman şehir dışında olması nedeniyle katılamazken 14 Belediye Başkanı ve Hatay’daki tüm ilçe başkanları Katıldı.
Toplantıya ev sahipliği yapan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları ve Belediye başkanlarımızla istişare toplantısını yapıyoruz. Bu toplantılarımızda bilgi alışverişi yaparak Halkımıza daha üretken bir belediyecilik hizmetini ortaya koymayı planlıyoruz. Teşkilat başkanlarımız halkımızın beklentilerini belediye başkanlarımıza aktarıyor. Belediyeyi ortak akıl ve istişare üzerine daha verimli kılacağına inanıyorum. Bu toplantının ev sahipliğini yapmaktan çok memnunum” dedi.
Toplantıda bir konuşma yapan MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, 10 Ekim 2009 Tarihinde yapılacak il kongresi öncesinde ilçe başkanları ve Belediye Başkanları ile bir araya diklerini, Toplanın istişare toplantısı olduğunu belirtti. Toplantının istişare mahiyetinde olmasına rağmen ülkedeki son siyasi olaylarında değerlendirileceğini söyleyen Şefik ÇİRKİN “Geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği parlamenterlerinden biri Atatürk’ün veciz sözü Ne Mutlu Türk’üm diyene, sözü ile ilgili bir eleştiri yapmıştır. Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin Meclis Başkanlığı koltuğuna otururken, Bu koltuk Atatürk’ün koltuğudur demişti. Şimdi Mehmet Ali Şahin’den Atatürk ve Mirasına adam gibi sahip Çıkmasını Bekliyoruz. Bu parlamentere gerekli cevabı vermelidir. Biz MHP olarak Ne Mutlu Türk’üm sözünü özümsüyor ve sahip çıkıyoruz. Bu söz ayrıştırıcı değil birleştirici bir sözdür. Bu sözde etnik bir ayrımcılık bulunmadığı gibi ülkemizdeki her vatandaşımızı birleştirici mahiyettedir. Atatürk’e minnet borçluyuz. Bu nedenle Atatürk’ün sözlerini eleştirme terbiyesizliği içine düşen AB Parlamenterini kınıyoruz. Mehmet Ali Şahin Bey’inde Atatürk’e, Meclise, Türk Parlamentosu adına adam gibi sahip çıkması gerektiğini ifade ediyoruz” diyerek TBMM meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin’i eleştirdi ve Ülke meseleleri ile ilgilenmenin MHP’nin işi olduğunu, bu misyonla çalıştıklarını sözlerine ekledi.
İstişare Toplantısına Katılan Belediye Başkanları: Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Kumlu Belediye Başkanı Ali Balkız, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Kuzuculu (Dörtyol) Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Karakese (Dörtyol) Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Payas (Dörtyol) Belediye Başkanı Bekir Altan, Söğüt (Hassa) Belediye Başkanı Recep Tufan, Ardıçlı (Hassa) Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Kurtlusoğuksu (Kırıkhan) Belediye Başkanı Osman Koşay, Ovakent (Antakya) Belediye Başkanı Abdulşükür Mert, Karayılan (İskenderun) Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Karaköse (Yayladağı) Belediye Başkanı İsmail Ergüt,
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet