Skip Navigation Links

Sarıseki'de Ak Parti Buluşması

Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Sarıseki Beldesinde belediye Başkanı Bülent Özer'in düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya

Politika   A+a-

Milletvekili Karasayar basın mensupları ile Sarıseki’de kahvaltıda buluştu
 
 
Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Sarıseki Beldesinde belediye Başkanı Bülent Özer’in düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Serıseki Beldesinde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Kadın Kolları üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Kahvaltıyı düzenleyen Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, yaklaşan genel seçimleri öncesi Ak Partinin yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirterek, “Milletvekilimiz Orhan Karasayarı ve teşkilatımızı beldemizde ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. 12 Haziran seçimlerinin ülkemiz şehrimiz ve halkımız için hayırla vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi. Ardından söz alan AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar ise, siyaseti basın mensupları ile birlikte yürüttüğünü belirterek, “Demokrasinin gelişmesinde bizler kadar sizlere de görev düşüyor. Ortak hedeflerimiz ülkeyi daha ileriye götürmektir. 8.5 yıllık Ak Parti iktidarında Başbakan Tayip Erdoğan önderliğinde önemli adımlar atıldı.” Dedi. İzlenen erdemli iç ve dış politikalara Türkiye’nin bölgesinde önemli bin güç haline geldiğini sözlerine ekleyen milletvekili Karasayar, “Seçimler sonunda var olan istikrar ve güven ortamının daha ileriye götürülmesi için basın mensupları ile birlikte daha faza gayret sarf edeceğiz” dedi. Son olarak söz alan Ak Partinin kadın milletvekili adayı Filiz Özçörekçi ise, “Seçimler öncesi bu tarz organizasyonlar motivasyonumuzu arttırıyor. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün sloganı ile yola çıktık. Hatay’dan bir de ilk kez bayan milletvekili çıkarma arzusundayız. Hataylı bayanların mecliste sesi olmak için 12 Hazirandaki seçimlerde halkımızdan ve özellikle bayanlardan destek bekliyoruz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet