Skip Navigation Links

Cüneyt Özbey Çavdır’a İhraç Şoku..

Olağanüstü Hal kapsamında 692 sayılı yeni Kanun Hükmünde kararname yayımlandı.

Cüneyt Özbey Çavdır’a İhraç Şoku..

Gündem   A+a-

 
 
Olağanüstü Hal kapsamında 692 sayılı yeni Kanun Hükmünde kararname yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 2 bin 303 kişi, Adalet Bakanlığı'ndan 418, Dışişleri Bakanlığı'ndan 45, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 102 kişi, Sağlık Bakanlığı'ndan 789 kişi, Diyanet'ten 551 kişi, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri'nden 546 ve İçişleri Bakanlığı'ndan bin 486 kişi ihraç edildi. 
 
14 Temmuz tarihli 692 sayılı KHK’da ihraç listesinde ise Hatay’ın Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır da bulunuyor.
 
14 Temmuz kararnamesinin FETÖ PDY terör örgütüne yönelik ihraçlardan ibaret olduğunu düşünenler yanıldılar çünkü, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır aynı zamanda Sosyal Demokrat bir siyasetçi ve Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanlığı görevini yürütüyor.
 
Sendikal  mücadelesinde dik duruşu, işçi haklarından yana tavrı ve açıklamalarıyla gündemdeki yerini alan Çavdır, son KHK’nın ihraç listesinde yerini aldı.
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, ihraç kararının şokunu yaşarken, adının FETÖ PDY ağırlıklı KHK’nın ihraç listesinde olmasından büyük utanç duyduğunu ifade etti ve “vatanseverliğimiz, ülkemize, milletimize, bayrağımıza bağlılığımız herkes tarafından bilinen, Atatürkçü, laik Cumhuriyet değerlerini sonsuza kadar yaşatacak bir mücadele içinde olan biri olarak, adımı FETÖ PDY gibi aşağılık bir terör örgütüyle aynı listede görmek onurumu ve şerefimi fazlasıyla incitmiştir. Sendikal mücadelemizin ilk gününden bu yana, her zaman ezilenden yana olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet