Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun ve Arsuz, Hatay’ın Fotoğrafını Oluşturuyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan İskenderun Kaymakamı Recep Öztürk’e hayırlı olsun ziyareti

İskenderun ve Arsuz,  Hatay’ın Fotoğrafını Oluşturuyor

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  göreve yeni başlayan İskenderun Kaymakamı Recep Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve iki ilçe arasındaki ilişkileri daha da pekiştiren ziyarette Başkan Culha, Arsuz’un tarihi ve kültürel açıdan önemine dikkat çekerek, Arsuz hakkında Kaymakam Öztürk’e bilgiler aktardı.
İskenderun ve Arsuz’un iç içe girmiş komşu iki ilçe olmasının yanında güçlü bağları olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, “Arsuz; sahip olduğu değerler ve güzelliklerle, medeniyet ve hoşgörü kenti Hatay’ın adeta minyatürüdür. Buraya baktığınızda, Hatay’ın fotoğrafını görebilirsiniz. 542 km. yüzölçümüne sahip olan ilçemizin en büyük özelliği de dostluk, huzur, barış ve kardeşlik gidi değerlerin zirve yaptığı bir ilçe olmasıdır” derken, Kaymakam Öztürk’e hem kabulden dolayı teşekkür etti, hem de yeni görevinde başarılar diledi.
İskenderun Kaymakamı Recep Öztürk de, daha önce Dörtyol’da görev yaptığını ve bölgeye yabancı olmadığını belirterek, Hatay’ın çok güzel bir il olduğunu ve her ilçesinin ayrı bir değer olduğunu ifade etti.
Komşu iki ilçe olan İskenderun ve Arsuz’un sahip olduğu değerlerin ve kültürlerin birbirine benzediğini ve iki ilçe arasında güzel bir diyalog olduğunu ve gönül bağı oluştuğunu ifade eden Kaymakam Öztürk, daha çok çalışarak İskenderun’da çok güzel çalışmalara imza atacağına inandığını vurgularken, Başkan Culha’ya gösterdiği nezaketten ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar