Skip Navigation Links

Payas Spor’un Genç Kalecileri Hırslı

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor’un yeni sezon öncesi Afyonkarahisar Korel otelindeki kamp çalışmaları

Payas Spor’un Genç Kalecileri Hırslı

Gündem   A+a-

 
Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor’un yeni sezon öncesi Afyonkarahisar Korel otelindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Semih Tokatlı nezaretinde devam ediyor. Teknik Direktör Semih Tokatlı’nın büyük önem verdiği genç kaleciler, takımın formasını kapabilmek için adeta bir birleri ile kıyasiye rekabete girdiler.
Kaleci antrenörü Ahmet Aygün tarafından özel çalıştırılan genç kaleciler Ahmet Üçgün, Suphi Dağ ile Ömer Eleler, Payas Spor’un başarısı için söz verdiler. Genç kalecilerin hırslı ve azimli olmaları dikkatlerden kaçmıyor.

Geçen sezondan bu yana Payas Spor’un formasını giyen kaleci Ahmet Üçgün, 1992 Kahramanmaraş doğumlu.

Genç kalecilerden 21 yaşındaki Suphi Dağ, uzun yıllardan beri Körfez İskenderun Spor’un kalesini korumasının ardından geçen sezondan bu yana Payas Spor’un formasını giyiyor.
19 Yaşındaki Belen Doğumlu Ömer Eleler, İskenderun Asaş Spor’da filiz lisansı çıktı. 3 sezondan bu yana da Payas Spor’da profesyonel olarak kalecilik yapıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet