Skip Navigation Links

İşdünyası Olarak Demokrasiye İnancımız Tamdır

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde açıklama yapan Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali

İşdünyası Olarak Demokrasiye İnancımız Tamdır

Ekonomi   A+a-

 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde açıklama yapan Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) Başkanı Tahsin Kabaali; “İş dünyası olarak, darbeyi ve darbeci zihniyetleri kınıyoruz, demokrasiye inancımız tamdır. Ekonomik büyümenin ancak ve ancak milli birlik ve beraberlik içindeki demokrasi ile gerçekleşebileceğini düşünmekteyiz. 
 
İş dünyasının hız kesmeden gücünü üretim ve yatırıma yönlendirmesi, siyasetçilerin doğru politikaları üretebilmesi, büyüme ve kalkınmanın önündeki bürokratik engellerin hızlı bir şekilde aşılmasının yolu güç birliğinden geçmektedir. Birlikte yaşama irademizle, aynı geleceğe ulaşma idealimizle ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Demokrasiye ve halkın iradesine olan inancımızla, toplum olarak yalnızca zor dönemlerde değil her zaman kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde olmamızın önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz.
 
 Darbe girişiminin birinci yılında tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.” Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet