Skip Navigation Links

İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi İskenderun’da Açıldı

İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen 65 kare fotoğrafın yer aldığı serginin açılışı gerçekleşti.

İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi İskenderun’da AçıldıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen 65 kare fotoğrafın yer aldığı serginin açılışı gerçekleşti.
Fettullahçı terör örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde, İHA tarafından çekilen tarihi fotoğraflardan oluşan sergisi İskenderun Belediyesi’nin işbirliği ile açıldı. Hain darbe girişimini ilk anlardan itibaren takip eden ve dünyaya naklen yayın yapan ek yayın kuruluşu olan İhlas Haber Ajansı’nın tarihe tanıklık eden karelerine, İskenderun Belediyesi Sergi Salonu’nda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bir hafta sürecek serginin açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
‘Sergiden dolayı İHA’ya teşekkür ediyorum’
Serginin açılışında bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “15 Temmuz destanını unutmamak için unutturmamak için bugün burada sergimizi açıyoruz. İhlas Haber Ajansı’nın o gece yaşananları vatandaşlara aktardığı fotoğrafların sergisi için katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bir daha bizlere böyle günler göstermesin. Ama bunları da unutmamamız lazım. Her an tetikte durmamız lazım. Ülkemizin bekası için, bayrağımızın dalgalanması için yeni nesile çocuklarımıza bunları hatırlatmamız gerekiyor. Bu sergide emeği geçenlere özellikle İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak nezdinde tüm emeği geçenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Sergimiz burada ve akşamları ise anıt alanında olacak. Vatandaşlarımızı bu sergiyi görmeye davet ediyorum” diyerek serginin açılışını İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak ile birlikte gerçekleştirdi.
Serginin açılışının ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve sergiye katılanlara, İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak sergi alanında o gece yaşananlar ve sergideki fotoğraflar ile ilgili bilgiler verdi.
Sergi salonunda İHA’nın o geceyi anlatan haberleri ve görüntüleri de sinevizyon eşliğinde sunuldu. 
 
 
 
 
 
İHA’nın ’15 Temmuz Destanı’ Fotoğraf Sergisi İskenderun’da Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet