Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'CHP'nin Neferiyim'

CHP Hatay Milletvekli Aday Adayı Ayhan Kara: 'CHP'nin Neferiyim'

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekli Aday Adayı Ayhan Kara:
“CHP’nin Neferiyim”
CHP Hatay Milletvekli Aday Adayı Ayhan Kara Yaptığı Açıklamada Şöyle Dedi: “Sevgili Dostlarım! Hatay’dan milletvekilli aday adayı olduğumu beyan ettiğim 30 Mart 2009 yılından bu yana çok zaman geçti. Birçok şey yazıldı, birçok şey çizildi. Açıkçası son günlerde adaylık açıklaması yapan partidaşlarıma gıptayla bakıyorum zira onlar benim gibi iki yıldır orantısız bir karalama kampanyasıyla karşı karşıya kalmadılar,en azından bu dönem…
Bağımsız aday olacağımı düşünenler dedi ki bu adam partimizin oylarını böler. Sonra dediler ki bir işadamı kimliğiyle iktidar partisinden aday olur,sonra dediler ki CHP’de ne işi var?
Dediler de dediler…


Yani bağımsız olmayacaksınız, başka partiden çıkmayacaksınız,bizim partide işiniz ne?
Kendilerini otorite sanan bu zümre Allaha şükür ki sayıca az.Biraz yoruldum,biraz dil döktüm ama yılmadım.Hakarete vardırdılar işi,ben yoluma devam ettim.
Memleketimin sorunlarını biliyorum,bu sorunların çözümü yönünde birçok planım ve projem var,her şeyden önemlisi eğitimim,vizyonum,vicdanım ve her şeyin üstünde gördüğün halk desteğiyle göreve hazır olduğumu beyan ediyor ve bu hedefe ulaşmak için ve ulaştıktan sonra ihtiyaç duyacağım cesaret ve dirayete de sahip olduğumu düşünüyorum.
Halkımız dışında hiç kimse ile ve hiçbir kesimle pazarlık yapmadım.Halkımıza dedim ki size hizmet için siyasete giriyorum,bana inanın,destek olun,güvenin.Halkımıza dedim ki eğer güveninize layık bir siyasetçi profili sergileyemezsem desteğinizi çekin.Pazarlığım bu olmuştur.Bu tutumum bazı şahıs ve çevrelerin hoşuna gitmedi,gitmek zorunda da değildi,
Yanımda durmaktan vazgeçtiler,duramazlardı da,izin de vermezdim.Bu şahsiyetler de sayıca az.Daha siyasete atılırken bir de söz verdim halkıma,dedim ki siyaseti üç durumda bırakırım:
1-Eğer tüm potansiyelimi tüketmiş ve kendimi yenileyemiyorsam.
2-İnsanların bana karşı saygısı kalmamışsa
3-Halka hizmet yarışında benden daha hızlı koşacak bir genç bu işe talipli olursa…
Buradan bir kez bu hususun altını çizmek isterim.
Aile ilişkileri,dost meclisleri,beşeri ve ticari ilişkilerimde hep sözünün eri olmaya çalıştım, bunu siyasette de bunu başaracağımdan eminim.Ayhan Kara demişse doğrudur diyecek insanlar.Bunu da başarmaya çalışacağım.
Bugün itibariyle yüzlerce şikayet mektubunun genel merkezimize ulaştırıldığını esefle duydum.Siyaseti böyle yapa gelmişler.Bunu siyaset bilirlik zannetmişler.Kendi veya destekledikleri insanların iyi yönlerini ön plana çıkarmak yerine böyle bir yol izlemeleri hiç hoş değil. Bugüne kadar ne televizyonda, ne radyoda ne de gazetelerde hiç kimseyi hedef almadım.Kimseyi karalamadım.Bunu kendime yakıştıramadığım gibi siyasi etiğe de uygun görmedim. İşin en vahim tarafı ağzımdan yalan da üretmeye başlamış bazı çevreler.
Partimiz bana listede birinci sırada yer vermezse listeden çekilirmişim. Günah değil mi bu tür yalanları çıkarmak?Televizyon programımda da beyan ettim.Ben CHP’nin neferiyim.
Partimi iktidarda görmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.’Altı Oka Altı Milletvekili!
Diye bir slogan buldum.Bu yolda da çabalarım sürüyor.’Bir Öğrenci de Sen Getir’ diye bir kampanya başlattım.Hatay dışındaki öğrencileri ilimize oy kullanmaları için taşımak adına.
Yüzlerce toplantı yaptım,insanları CHP çatısı altında toplanmaya davet ettim.Sitemden 66 ülkedeki on binlerce Hataylıya ulaşıyorum.Bunu partime oy kazandırmak için yapıyorum.
Yaptıklarım, aldığım riskler ve üstlendiğim görev takdirle karşılanacakken karalanmak gerçekten acı.Olsun,ben yılmayacağım.13 Haziran’da partimi iktidarda görmek istiyorum.
13 Haziran’da başım dik gezmek istiyorum.Onurlu bir giriş yaptığım siyaseti onurlu bir şekilde sürdürecek ve onurlu bir şekilde noktalayacağım.Buna söz verirken halkın iktidarı için halkımızdan CHP’ye destek olmalarını rica ediyorum.
Hedefim Hatay’ı dünya kenti yapmak.
Geleceğimiz ellerimizde…

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar