Skip Navigation Links

Erhan Aksay Turnuvasında Eleme Heyecanları Sona Erdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuva mücadelelerinde çeyrek final öncesi eleme maçları sona erdi.

Erhan Aksay Turnuvasında Eleme Heyecanları Sona Erdi

Spor   A+a-

  Finale günler kala heyecan dolu maçların izlendiği Esentepe ve Nazım Koka Futbol Sahalarında eleme maçlarının son eşleşmeleri oynandı. 
        Eleme maçlarının son iki karşılaşmalarında Nazım Koka Futbol Sahada yerini alan takımlar Aydınlık Evler Sosyal Yardımlaşma Derneği takımı ile Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği takımı oldu. Hafta sonu oynanacak çeyrek finalde yerlerini almak isteyen iki takımda kıyasıya mücadele ederek topu filelerle buluşturarak puan aldı. Her iki takımında azimli ataklarının izlendiği maçta, beraberlik yaşandı. (2-2) Penaltılarda da bir süre beraberliğin yaşanmasının ardından Aydınlık Evler Sosyal Yardımlaşma Derneği takımı, rakibini 6 – 5 yenmeyi başararak çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.
        HBB Esentepe Futbol Sahasında son eleme maçlarında karşılaşan Hatay Beşiktaşlılar Derneği takımı ile Samandağ El Mina İnşaat takımı seyircilerine heyecanlı bir maç izletti. Başlangıç düdüğünden itibaren iki takımında gösterdiği üstün performansa rağmen gol bulamayan oyuncular penaltılarda son hamlelerini yaptı. Maçın zorlu geçen dakikaları ve penaltı sürelerinin ardından Samandağ El Mina İnşaat takımının penaltılarda kazandığı 5 – 4 ‘lük üstünlüğüyle maç sonuçlandı. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet