Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Körfez İskenderunspor'un Yeni Yönetimi Belli Oldu

Kenti yıllarca 2. Ligde başarıyla temsil eden, ilgisiz ve sahipsizlikten süper amatöre kadar düşerek kaderine terk edilen Körfez İskenderunspor

Körfez İskenderunspor'un Yeni Yönetimi Belli Oldu

Gündem   A+a-

 
Kenti yıllarca 2. Ligde başarıyla temsil eden, ilgisiz ve sahipsizlikten süper amatöre kadar düşerek kaderine terk edilen Körfez İskenderunspor yeniden ayağa kaldırmak için işadamı İsmet Kulu Başkanlığında yeni yönetim oluşturuldu.
 
Sahipsizliğe terk edilen Körfez İskenderunspor için kent esnafının da içinde bulunduğu gönüllü bir ekip takıma sahip çıkmak için harekete gerti. Körfez İskenderunspor’un tek takımı olarak kalan ve süper amatör liginden üst liglere çıkması için kongreye gidilerek, işadamı İsmet Kulu başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu.
 
Körfez İskenderunspor’un Kulüp Başkanlığına getirilen işadamı İsmet Kulu, yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını belirterek “İskenderun’unuz Türkiye genelinde 81 il varsa 50 ilden büyük bir kent, ancak baktığımızda İskenderunsporumuz nereden nereye geldi? Amatör kulübe düştü! yönetim kurulu arkadaşlarımızın el birliği, basının da yardımıyla İskenderunsporumuzu tekrar canlandırıp, güzel bir yere getirmek istiyoruz. Başta valimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız, İskenderun Belediye Başkanımız, Kaymakamımız olmak üzere büyüklerimizin yardımıyla İskenderunsporumuzu tekrar canlandırmak arzusundayız” diye konuştu.
 
Kulüp Başkanı İsmet Kulu, başkanlığındaki yeni yönetim ve görev dağılımı şöyle; As Başkanvekili Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, As Başkanlar Selim Baysal, Dr. Akın Çan, Şube Sorumlusu Onur Gökçe, Mali Sekreter Hüseyin Boğa, Genel Kaptan Ali Ergüven, Tesisler sorumlusu Ömer Özsüren, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Sürer, Altyapı Sorumlusu yardımcısı İrfan Aksoy.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar