Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu’na Hakaret Eden Ahmet Faik Özaslan CHP’den İhraç Edildi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz dönem Erzin’den CHP Milletvekili Aday Adayı olan

Kılıçdaroğlu’na Hakaret Eden Ahmet Faik Özaslan CHP’den İhraç Edildi!

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz dönem Erzin’den CHP Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mehmet Akif Özer’e hakaretlerde bulunan CHP Erzin ilçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Faik Özaslan, Hatay İl Disiplin kurulu tarafından CHP’den ihraç edildi.
 
16 Mart 2017 tarihinde CHP Erzin Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma” gecesinde CHP Erzin İlçe Yönetim kurulu üyesi Ahmet Faik Özaslan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz dönem Erzin’den CHP Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mehmet Akif Özer’e ağır hakaretler içeren bir konuşma yapmıştı. Av. Mehmet Akif Özer’de bu konuşma üzerine CHP İl Disiplin Kuruluna şahit göstererek kesin ihraç istemiyle müracaatta bulunmuştu. 
 
CHP Erzin İlçe Yönetim kurulu üyesi Ahmet Faik Özaslan’ın 7 Temmuz 2017 Cuma günü Av. Erhan Biner başkanlığından toplanan Hatay İl Disiplin Kurulu tarafından, tüzüğün 70/A-b maddesine göre oy birliği ile partiden ihraç edildiği yönünde bilgiye ulaşıldı.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş