Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tedbir Alınmazsa Kötü Sonuçlar Olabilir!

Tedbir için birilerinin ölmesi mi gerek İskenderun'da beş mahalleyi üzerinde birbirine bağlayan, yüksek yapıldığı için yıkımına karar verilen

Tedbir Alınmazsa Kötü Sonuçlar Olabilir!

Gündem   A+a-

 

Tedbir için birilerinin ölmesi mi gerek İskenderun'da beş mahalleyi üzerinde birbirine bağlayan, yüksek yapıldığı için yıkımına karar verilen köprünün işlevini gören dolgu geçiş yolunun daralması nedeniyle feyezan kanalına yine araç devrildi. DSİ tarafından bir süre önce Meydan Mahallesi 49 Evler köprüsü yıkılarak yerine ve Yüzme havuzu önüne olmak üzeri iki ayrı yeni köprü inşa edildi. Yüksek inşa edilmesi nedeniyle oluşan sıkıntı yüzünden köprüler devreye girmemesi üzerine, Meydan Mahallesi ile diğer mahallelerin ulaşımı feyezan kanalı üzerine yapılan dolgu geçiş noktasından sağlanıyor.
 
Yağmur suyu drenaj borusu nedeniyle daralan dolgu geçin noktasında toprak kaymasıyla da yol daha da daralınca, geçiş yapan araçlar kayarak feyezan kanalına devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Yolun darlığı yüzünden 31 KHE 32 plakalı bir otomobil feyezan kanalına düştü. Kazada can kaybı ve yaralanma olmaması sevindirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar