Skip Navigation Links

15 Temmuz’u Unutmayacağız ve Unutturmayacağız!

Orhan Karasayar, basın mensuplarıyla Hasan Baba Restaurantta bir araya gelerek 15 Temmuz kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz’u Unutmayacağız ve Unutturmayacağız!Web
TV

Gündem   A+a-

 TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, basın mensuplarıyla Hasan Baba Restaurantta bir araya gelerek 15 Temmuz kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karasayar, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların unutulmaması ve gelecek nesillere de verilen mücadelenin aktarılması gerektiğini söyledi.
15 Temmuz’un birinci yıl dönümünü kutladıklarını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “15 Temmuz bizim ülke tarihimizde yaşamış olduğumuz FETO alçaklarının yapmış olduğu en hain saldırılardan bir tanesidir. Bu saldırı hayatını ülkesine insanlığa hizmet için adayan, göreve geldiği günden bugüne kadar ülkemize çok ciddi atılımlar yaptıran, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın üzerine oynanmış olduğu, haince girişilen suikast dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiştir. Allaha çok şükürler olsun ki, başta Cumhurbaşkanımızın cesaretliliği, yürekliliği, TBMM’mizin her şeyden önemlisi aziz milletimizin, ülkesine, vatanına, bayrağına olan inancı, hain saldırının karşısında çelikten duvar oldu. İnsanlarımız canlarını, bedenlerini gözlerini kırpmadan, onların tanklarına, toplarına, mermilerine siper ederek, saldırılarını bertaraf ettik” diye konuştu.
Karasayar, “Şimdide bildiğiniz gibi bu ülkenin çakıl taşına dokunan, bu ülke üzerinde oyun oynayan, bu ülkenin geleceğini karartmaya çalışan FETÖ’cü alçakların, PKK’lıların, DEAŞ’ın, YPG’sinin aklınıza kim gelirse gelsin içerideki ve dışarıdaki uzantılarını yok etmenin, kökünü kazımanın, artık bu ülkede böyle bir şey yapmaya cesaret etmeyip düşünecek cesaretlerini koymayacak şekilde mücadelemiz devam ediyor ve etmeye de devam edecektir. Tabii ki biz bunu aziz milletimizle yaptık. Sizlerle yaptık 80 milyon insanımızın, vatandaşımızın kenetlenmesiyle yaptık” dedi.
 15 Temmuz kutlamaları ile bu gücü ve dinamizmi sürekli canlı tutup geleceğimiz olan gençlerimize ve çocuklarımıza en etkili şekilde aşılamak olduğunu belirten Karasayar şöyle konuştu: “Kutlamalara eşimizle çocuklarımızla, annemizle babamızla ailemizde kim varsa demokrasi nöbeti tuttuğumuz geçen yılkileri daha etkin bir şeklide bu yılda tutalım. Eğer biz bu coğrafyada huzurlu yaşamak istiyorsak, güçlü olmak istiyorsak, büyümek istiyorsak milli değerlerimizi Vatanımızı, bayrağımızı, kardeşliğimizi, en üst düzeyde nesillere aktararak canlı tutma mücadelesini her zaman vermeliyiz.”
Terörle Mücadele En Etkin Şekilde Devam Edecek!
Hatay’da 9 Temmuz'da kentte uygulama noktasında görev yapan polis ekibine PKK terör örgütü üyelerince düzenlenen ve 2 polisin şehit olduğu saldırıyla ilgili de açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, " Terör örgütü alçakça, haince yapıyor bunları. Gençlerin elinden arabayı almışlar, araba ile orada yolda kontrolde olan polislerimize ateş açıp, dağa kaçmış alçaklar. Hatay'da terörle mücadele sonuna kadar yapılıyor." dedi.
Amanos Dağlarının çok çetin mağara ve ormanlıktan oluşan zor bir bölge olduğuna dikkati çeken Karasayar, zor coğrafi şartlara rağmen güvenlik güçlerinin özellikle son yıllarda çok ciddi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.
Bölgede en ufak bir belirti olduğunda dahi insansız hava araçlarıyla oralar bombalanıyor, darmaduman ediliyor diyen Karasayar, “Jandarmamız, özel harekatımız, güvenlik güçlerimiz son derece titiz ve çok güçlü çalışmalar yapıyorlar." dedi.
Hatay'da "canlı bomba" eylemi hazırlığındaki 5 teröristin de yakalandığını hatırlatan Karasayar, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bunları yakalamak kolay değil. Tabi bölgenin coğrafi zorluğu elde olmayan, istenmeyen olaylara da sebebiyet veriyor. Güvenlik güçlerimiz güvenlik noktasında yapılması gereken ne varsa sonuna kadar yapıyor."
Toplantıya TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veysel Cıncık ve gazeteciler katıldı.
 
 
15 Temmuz’u Unutmayacağız ve Unutturmayacağız! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet