Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Demokrasi Şehitleri Anısına Futbol Turnuvası Düzenleniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde

Demokrasi Şehitleri Anısına Futbol Turnuvası Düzenleniyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde kurumlar arası futbol turnuvasının düzenlendiğini belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye brifing salonunda düzenlediği basın toplantısında düzenlenecek turnuva hakkında bilgiler verdi.
 
 
TURNUVAYA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
 
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile çeşitli anma etkinliklerinin düzenlendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bizlerde belediye olarak farklı etkinlikler ile şehitlerimizi anmak amacı ile kurumlar arasın böyle bir program düzenledik.15 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da belediye spor kompleksinde düzenlenecek olan turnuvaya 27 takım katılıyor. Turnuvaya tüm halkımız davetlidir. Amacımız burada farkındalık oluşturup 15 Temmuz sürecini ve yaşananları asla unutturmamak dedi.
 
 
HİÇ UNUTMAYACAĞIZ HİÇ UNUTTURMAYACAĞIZ
 
Turnuva hakkında da bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Turnuvaya kamu kurumlarından oluşan takımlar katılıyor. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvayla ilgili olarak gerekli kuralar ve gruplar belirlendi. Amacımız 15 Temmuz’u unutturmamak. Hiç unutmayacağız hiç unutturmayacağız ”diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar