Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erhan Aksay Turnuvası’nda 2.Eleme Maçları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuva mücadelelerinde final öncesi 2. eleme maçları başladı.

Erhan Aksay Turnuvası’nda 2.Eleme Maçları Başladı

Spor   A+a-

 Gün geçtikçe büyük finale yaklaşılan turnuvada, takımların mücadeleleri Esentepe ve Nazım Koka Futbol Sahalarında gerçekleşiyor. İlk eleme maçlarının ardından üç gün sürecek olan ikinci eleme maçlarının startı verildi. 

TAKIMLAR SAHADA YERLERİNİ ALDI 

İkinci eleme maçları için 10 Temmuz Pazartesi günü Nazım Koka Futbol Sahası'nda top koşturan Zülüflühan Veteranlar takımı ile Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü takımı izlemesi keyifli bir mücadele sergiledi. Zülüflühan Veteranlar takımı, maçın başlangıç düdüğünden itibaren gösterdiği üstün performansı ile karşılaşmaya adını yazdırdı. Maç sonunda ise Zülüflühan Veteranlar takımı 5 – 1’lik üstünlüğü ile bir üst tura adını yazdırdı.
Esentepe Futbol Sahasında ikinci eleme maçları adına 4 takım yerini aldı. Sahaya ilk çıkan Akademi Hastanesi takımı ile Biçer Beton takımı oldu. Maça atak başlayan Akademi Hastanesi takımı rakip takımını 4 – 1’lik üstünlükle yendi. İkinci karşılaşma ise Güneyler Öğretmenler Derneği takımı ile Özel Palmiye Hastanesi takımı arasında gerçekleşti. Maçta 1 – 1 beraberlik yaşayan takımlar penaltılarda iddialı atışlar sergiledi.  Penaltıların sonucunda ise Güneyler Öğretmenler Derneği 3 – 2 sonuçla bir üst tura çıktı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş