Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Maliye’den İGC’ye Teşekkür

Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, başta yapılandırma süreci olmak üzere çalışmalarında Maliye’ye her türlü desteği veren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

Maliye’den İGC’ye Teşekkür

Gündem   A+a-

 
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, başta yapılandırma süreci olmak üzere çalışmalarında Maliye’ye her türlü desteği veren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür belgesi verdi.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol adına Akdeniz Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Belen, Sahip Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Özbey, Asım Gündüz Vergi Dairesi Başkanı Hatem Uğurlu ve Denetim Koordinasyon Müdürü Yaşar Beyaz İGC’yi ziyaret etti.

Vergi Daireleri Müdürleri, üzerinde ‘6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanunun 2017 Mayıs ayında yapılan taksit hatırlatma kampanyasına yaptığınız katkılar için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Nazmi Erol.Hatay Vergi Dairesi Başkanı’’ yazılı ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı başlıklı teşekkür belgesini İGC Başkanı Veysel Cıncık’a verdiler.

İGC Başkanı Veysel Cıncık belge için teşekkür ederek ‘’biz gazeteciler olarak devletimizin bir organı olan Maliye tarafından istenen bir ricayı elbette kırmadık ve elimizden gelen desteği verdik. İGC adına bu belgeyi teşekkürlerimle alıyorum.”dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar