Skip Navigation Links

Hbb Kick Boks Takımı Başarıya Doymuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kick Boks takımı, katıldığı her şampiyonada adından gururla söz ettirmeye devam ediyor.

Hbb Kick Boks Takımı Başarıya Doymuyor

Gündem   A+a-

Hbb Kick Boks Takımı Başarıya Doymuyor
Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kick Boks takımı, katıldığı her şampiyonada adından gururla söz ettirmeye devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya yaptığı destek ve yatırımlar Hatay’a başarı olarak dönüyor.
HBB KİCK BOKS TAKIMI TEMMUZ AYINDA YAPILACAK ŞAMPİYONAYA HAZIR
20-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Niğde İlinde Yapılacak olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler Gençler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonasının İl seçmeleri Hatay ili Toki Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehitleri anısına yapılan spor etkinlikleri çerçevesinde 08 Temmuz 2017 tarihinde K-1, LowKick ve LightContactbranşlarında Hatay ilinden toplam 145 sporcunun katıldı.
SEÇMELERE KATILAN 36 SPORCU DERECE ELDE ETTİ
Antrenör Murat Akman ve Yardımcı Antrenör Ali Nail Akman’ın yönetimindeki Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 36 sporcu ile katıldığıseçmelerdeLightContactbranşında;17 birincilik,12 ikincilik,7 üçüncülük derecesi elde ederek büyük bir başarıya daha imza attı. Antrenör Murat Akman yaptığı açıklamada; “Sporcularımız Niğde ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak belediyemizi ve ilimizi 29 sporcu ile temsil etme başarısını ve hakkını kazanmışlardır. Türkiye Şampiyonası için il seçmelerine katılan tüm sporcularımızı kutluyor çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum. Bu sportif faaliyetlerin yürütülmesinde büyük gayret ve emekleri olan başta Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e, Spor Koordinatörü Erdal Oktay’a ve sporcularımızın müsabakalara katılımında desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkürü bir borç bilirim” açıklamasında bulundu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet