Skip Navigation Links

Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Görüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okulları kapsamında düzenlenen kursların büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Yaz Spor Okulları Büyük İlgi Görüyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okulları kapsamında düzenlenen kursların büyük ilgi gördüğünü belirtti.
 
İskenderun Belediyesi ve halk eğitim merkezi tarafından düzenlenen yaz spor okullarında Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Boks, Taekvondo, Yüzme, Masa Tenisi, Modern Dans, Jimnastik, Güreş, Paten ve Bayan futbolu kursları aralıksız devam ediyor.
 
EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
 
Verilen eğitimler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” farklı branşta açılan kurslarda çocuklar hem bedenlerini geliştirip sağlıklı yaşam için spor yapma imkânı buluyor, hem de tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor. Kurslara katılan minik sporcularımıza yönelik zaman zaman aktivitelerde düzenleniyor. Deneyimli uzman hocalar eşliğinde küçüklerin gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla titizlikle yürütülen kurslarda küçüklerin beden gelişimleri ve iyi birer sporcu olarak yetişmeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmıyor” dedi.
 
 
SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri ve yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri en büyük temennimizdir. Bu amaçla açılan kurslarımızda çocuklarımıza titizlikle eğitim veriliyor. Bu yıl da geleneksel olarak düzenlediğimiz yaz spor okulu etkinliklerimizden ailelerimizde memnun kalıyor. Spor ve sporcuya desteğimiz devam edecek” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet