Skip Navigation Links

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirtti.
 
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Azganlık, Sarıseki, Karayılan,İsmet İnönü, Çamlık Evler,DenizAlayı,Mustafa Kemal, Gürsel,Numune,Süleymaniye ,Hürriyet,Yenişehir,Kurtuluş,Savaş,Çay, Feyezan Kanalı, Pirireis,Cumhuriyet, Barbaros ve Meydan Mahallesinde ilaçlama çalışmalarına devam etti.
 
İLAÇLAMA HER GÜN FARKLI MAHALLELERDE
 
Belirli periyodlarda her gün farklı mahallelerde ilaçlama çalışmaları yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”kente ilaçlama konusunda hiçbir sorununun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Halk sağlığını yakından ilgilendiren ilaçlama çalışmaları hakkında sürekli bilgi alıyor, çalışmaları denetliyoruz.7 ilaçlama aracımız belirlenen program dâhilinde ilaçlama çalışması yapıyor. Hem uçkun mücadelesi hem de larva mücadelesinde etkin bir çalışma sürüyor” dedi.
 
MUHTARLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ
 
İlaçlama konusunda mahalle muhtarı ile iletişim halinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Mahallelerinin durumlarını yakından bilen muhtarlarımız ile diyalog halinde olup daha etkili daha titiz bir çalışma sürdürüyoruz. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sinekle mücadele kapsamında yapılan ilaçlama çalışmalarına gece gündüz devam edecek. Ekipler; sokaklarda, park ve bahçelerde, çöp konteynerlerinde ve farklı yerlerde de rutin olarak çalışmalarını yapmaya devam edecek” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet