Skip Navigation Links

Biçer Beton Fenergücü Maçı Yarıda Kaldı

Zeyni Özdemir, 'Hakemler maalesef bu güzel turnuvanın ağırlığını kaldıramadı'..

Biçer Beton Fenergücü Maçı Yarıda Kaldı

Gündem   A+a-

 
Zeyni Özdemir, "Hakemler maalesef bu güzel turnuvanın ağırlığını kaldıramadı"..

BİÇER BETON İLE FENERGÜCÜ MAÇININ SONUCUNU TERTİP KURULU
BELİRLEYECEK 

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez grubunun final maçında Biçer Beton Spor ile Fenergücü takımları 5 Temmuz dış sahasında karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada Biçer Beton Spor Sezai Acar'ın attığı golle 1-0 önde götürdüğü müsabakanın 22. dakikasında çıkan tartışmaların ardından orta hakem Enes Çolak, Fenergücü Spor'dan yedek kaleci Bedir Dündar, Zeyni Özdemir ile Murat Karaçlı'yı Kırmızı kartın ardından oyundan attı. Bu dakikadan sonra karşılaşma tartışmaların giderek alevlenmesi üzerine maçın hakemleri müsabakayı bağladı. 

Biçer Beton Spor ile Fenergücü takımlarının arasında oynanan ve bağlanan müsabakanın sonucunu tertip kurulu karar verecek.

Bu arada arkadaşlarının oyundan atıldığını ve buna yaptığı itirazdan sonra kendisinin de oyundan atıldığını iddia eden Zeyni Özdemir, "Hatay Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği bu güzel turnuvanın final müsabakasını maalesef hakemler kaldıramadı. Oyundan atılan arkadaşlarımın neden atıldığını sorduğumda beni de oyundan attılar. Bizden önceki karşılaşmada da olaylar çıktı. Bunda da sorumlular hakemlerdir" dedi.

Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Enes Çolak, Onur Parlak ile Semih Tolungüç yönetiyordu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet