Skip Navigation Links

Doğa Okulları TEOG’da Rekora İmza Attı

Türkiye genelinde Doğa Okullarının tüm kampüslerinde olduğu gibi İskenderun Doğa Koleji'nde de elde edilen akademik başarı

Doğa Okulları TEOG’da Rekora İmza Attı

Gündem   A+a-

 
 
Türkiye genelinde Doğa Okullarının tüm kampüslerinde olduğu  gibi İskenderun Doğa Koleji'nde de elde edilen akademik başarı, TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı.
 
İskenderun Doğa Koleji ikinci yılında güçlü ekibi, doğa kolejinin güçlü sistemi ve yayınları ile öğrencilerine akademik başarı, sosyal özgüven ve İngilizce yeterlilik konusunda ciddi başarılar kazandırdı.  
 
TEOG sürecini değerlendiren ortaokul müdürü Ali Cem Kapkiner;
 
“TEOG sınavında 56 Öğrencimizden 22 tanesi Türkçe, 17 tanesi Matematik, 18 Tanesi Din Kültürü, 18 Tanesi Fen ve Teknoloji, 28 Tanesi İnkılap Tarihi, 20 Tanesi İngilizce sorularının tamamını doğru yapmışlardır.
2 Yıl içerisinde güçlü, kararlı ve rol model olan İskenderun Doğa Koleji, Genel Müdürlüğümüzün ARGE ekibi ve 110 Kampüsün birleşmesi ile daha emin adımlarla ve daha reel ölçme değerlendirme sistemi ile yolunda devam etmektedir.
7.Sınıflarımız TEOG 1 konularını yaz kampında bitirdi, öğrencilerimizin takibi yaz tatil kitapçıkları ve öğretmenlerimizin özel olarak hazırladığı testlerle devam etmekte. Özellikle bu yıl ki başarımıza imzalarını atan müdür yardımcılarıma, rehber öğretmenlerime, öğretmen arkadaşlarıma ve her zaman yanımızda olan saygı değer velilerime sizin aracılığınız ile teşekkür ederim” dedi.
 
 
DOĞA’NIN AKADEMİK BAŞARISI SINIR TANIMIYOR!
TEOG-2'DE 469 ÖĞRENCİ TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI
 
Doğa Kolejinin akademik başarısı, TEOG-2’de elde ettiği sonuçlar ile bir kez daha taçlandı.

Doğa Koleji sanat, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki başarısını akademik başarıları ile taçlandırmaya devam ediyor. TEOG-2‘de 469 öğrencinin tüm sorulara doğru yanıt vermesi Doğa Koleji’nin akademik başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Akademik başarının sırrını, “Nitelikli kadro ve ekip çalışması” olarak açıklayan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle “Bu gurur hepimizin. Bu başarı; öğretmen, öğrenci ve veli ortak çalışması ile gerçekleşmiştir.”  dedi. Tüm çalışma arkadaşlarına, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür ettiğini söyledi. 
 
Doğa Koleji, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı geliştirdiği eğitim modelleri ile tüm eğitim kurumlarına örnek olmayı ve Türkiye’deki eğitimi dünya standartlarının üstüne çıkarmayı hedefliyor. 
 
“Amacımız kurum olarak başarının yanında, Türkiye’deki eğitim standartlarını yükseltmektir.
 
Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle amaçlarının, eğitimin kalitesini arttırarak  dünyaya entegre gençler yetiştirmek  ve dünya standartlarının üstündeki bir eğitimle mutlu bir gelecek oluşturmak olduğunu belirtti. Lüle “amacımız sadece kurum için başarı değil, Türkiye’deki eğitim standartlarını yükseltmektir ve diğer kurumlara bunun örnek olmasıdır” dedi. Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri ile diğer eğitim kurumlarına danışmanlık yapabileceklerini, müfredatlarını onlarla da paylaşabileceklerini sözlerine ekledi. 
 
“Başarının mimarları öğretmenler, öğrenciler, veliler...”

Akademik başarılarının mimarlarının öğretmenler, öğrenciler ve veliler olduğunu belirten Lüle,  öğretmenlerini  titizlikle seçtiklerini ve öğretmen akademileri ile onların yeteneklerini geliştirdiklerini, ,eğitimde başarının ilk koşulunun kaliteli öğretmenlerden geçtiğini ise özellikle vurguladı. 
 
“Tüm öğretmenlerimizin niteliğini Türkiye standartının üstüne çıkartıyoruz.”

Lüle, “Türkiye’nin her yerinde öğretmen kalitesini eşitliyoruz. Diyarbakır, Adana, Kütahya, Sivas, Mersin, Ankara, İstanbul gibi tüm okullarımızdaki öğretmenlerimizin  aynı kalitede olması bizim için çok önemli” dedi. 
 
“Veliler de başarımızın olmazsa olmazlarındandır.”

Eğitim standartlarını üst noktalara çekmenin ve dünya standartlarına taşımanın ilk koşulu kaliteli öğretmenlerdir diyen Lüle, başarının ortağı velileri ise asla ihmal etmediklerini belirtti. Bunun için veli eğitimlerini gerçekleştirdiklerini, veliyi eğitime dahil ettiklerini, eğitimin evde de devam ettiğini bilerek veliyi de tıpkı bir öğrenci gibi yetiştirdiklerini vurguladı. Türkiye’nin eğitimdeki lideri Doğa Koleji’ne göre veli başarının olmazsa olmazlarındandır  diye ekledi. 

“Başarı bir sonuçtur, önemli olan süreçtir.”

Ali Rıza Lüle, geliştirdikleri ve uyguladıkları eğitim metotları ile başarının kaçınılmaz olduğunu, en önemlisinin eğitim süreci, üretme ve uygulama olduğunu belirtti. Bunun gerekçelerini hem genel müdür ve esas olarak bir eğitimci gözüyle şöyle açıkladı;
Kendimize özgü eğitim modelleri geliştiriyoruz. Öğretmen-öğrenci- veli üçlemesi bizim için oldukça önemli. Hem öğretmeni, hem öğrenciyi hem veliyi eğitiyoruz. Öğrencilerimizin evrensel normlarda ve evrensel kimliğe sahip yetiştiriyoruz. Bunları yaparken aileden, veliden ve toplumdan kopuk, bağımsız gerçekleştirmiyoruz. Tüm eğitim odaklarımızla iletişim halinde kalarak ve dünyayı da takip ederek yapıyoruz. Süreci, iyi yönettiğimiz içinde akademik başarı ve her alanda başarı kaçınılmaz olur."
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet