Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Eğlenceye Doyacak...

Kırıkhan’a Türk Askerinin Girişinin 79.yılı kutlamaları nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklerle Kırıkhan halkı şenliğe doyacak.

Kırıkhan Eğlenceye Doyacak...

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan’a Türk Askerinin Girişinin 79.yılı kutlamaları ve 11. Kavun Festivali nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklerle Kırıkhan halkı şenliğe doyacak.
Kırıkhan’a Türk Askerinin girişinin79.yıldönümü olan 5 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan etkinlikler 2 gün sürecek. 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tüm Kırıkhan halkına davette bulunurken 2 günlük etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; 
“11. Kavun Festivali ve Türk Askerinin Kırıkhan’a girişinin 79.yıldönümü kutlamalarını bu yıl farklı etkinlikler kazandırdık. 
5 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’de Mesire alanında Kavun festivaliyle yerel ses sanatçılarımız halkımızla buluşacak. 
6 Temmuz Perşembe günü ise saat 08.00’da Ceylanlı mahallesinde ilk kez Yamaç Paraşütü gösterileri yapılacak.
 Saat 15.00’de yine Kırıkhan’da ilk kez Kurtlusoğuksu’daki Göletin çevresinde yapmış olduğumuz yarış pistinde Off Road gösterileri halkımızla buluşacak. 
Saat 18.00’de Mehteran takımı eşliğinde, ilçe idarecileri ve halkımızla birlikte Ziraat Bankasından başlayıp Mesire alanına kadar sürecek olan “Halk yürüyüşünü” gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüşe off road araçları da eşlik edecek. 
Saat 19.00’da Kırıkhan'lı Genç sanatçılarımız sahne alırken etkinliğimizin sonunda saat 22.00’de ünlü Halk Müziği Sanatçısı Musa Eroğlu‘nun konseri yer alacak. 
Kırıkhan’ımızın Türk yurdu olmasının 79. Yıldönümü ve 11.Kavun festivali etkinliklerine tüm halkımız davetlidir.” Dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar