Skip Navigation Links

Deniz Kuru Temizleme Açılışında Müjde Verdiler !

Körfez İlçesi Çok Yakında..

Deniz Kuru Temizleme Açılışında Müjde Verdiler !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Genç girişimciler azmettiler, KOSGEB girişimcilik kursunu başarıyla bitirdiler ve Hatay’ın İskenderun ilçesi Denizciler Mahallesi’ne ilk kuru temizleme işyerini açtılar. 
Üç çocuk sahibi Tülay-Mehmet Kurtulan çifti yeni bir işyeri açarak bölge ekonomisine katkı sunmaya karar verdiler ve KOSGEB Girişimcilik Kursu’na başvurdular. Kursu başarıyla tamamlayan Tülay Kurtulan, KOSGEB desteğiyle bölgedeki Akçay, Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan Mahalleleri’nde olmayan kuru temizleme işine girmeye karar vererek, bölge halkını bir sektörde daha İskenderun merkeze bağımlılıktan kurtarmış oldu. 
Sadece her türlü giyim, perde, battaniye ve yorgan dışında, inşaat sonrası temizlik, ev ve büro temizliğinde koltuk temizliği hizmeti de verecek olan Deniz Kuru Temizleme, bölgede ihtiyaç ve eksikliği en çok hissedilen bir sektöre girerek takdir topladı. 
Tülay-Mehmet Kurtulan çiftinin, Denizciler Mahallesi Atatürk Caddesi No 45/B adresinde hizmete açtıkları Deniz Kuru Temizleme’nin açılışını, İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, HBB Bölge Koordinatörü Ali Kılınç, İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç birlikte yaptılar. 
HBB Bölge Koordinatörü Ali Kılınç yaptığı konuşmada, işyeri açma cesareti göstererek kuru temizleme sektöründe bölge halkına deniz kuru Temizleme olarak hizmet verecek olan Tülay-Mehmet Kurtulan çiftini kutladı ve birkaç yıl önce Körfez ilçesi olmak için bölge halkının başlattığı hareketin olumlu sonuçlanacağına dair duyumlarını paylaştı.
Önümüzdeki seçimler öncesi Akçay, Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan Mahalleleri’ni kapsayan bölgenin Körfez İlçesi olacağı yönünde olumlu gelişmeleri paylaşan HBB Bölge Koordinatörü Ali Kılınç, aynı zamanda hayır kurumlarına bazı konularda ücretsiz hizmet vermeyi taahhüt eden deniz kuru Temizleme sahipleri Tülay-Mehmet Kurtulan çiftini kutlayarak hayırlı bol kazançlar diledi. 
İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez yaptığı konuşmada, piyasalarda inişli çıkışlı bir seyrin gözlendiği bir dönemde işyeri açma cesaretini gösteren Tülay-Mehmet Kurtulan çiftine nasihatlerde bulunarak, sabah erken işyeri açmak başta olmak üzere, bir çok önemli sorumluluğu da beraberinde getirdiğini söyledi.
Körfez İlçesi ile ilgili olumlu gelişmelerden bahseden Hüseyin Sönmez, çok yakında bir müjde beklediklerini belirtirken, Denizciler merkez olmak suretiyle Körfezdeki tüm mahallere hizmet veren tüm sektörlerin bir bir hayata geçmeye devame edeceğini ifade etti.
 
Deniz Kuru Temizleme Açılışında Müjde Verdiler ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet