Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin “Gönlü En Zengin” İş İnsanı

Fuat Tosyalı, 2017’de 137 milyon liralık bağışla, 3. sıraya yerleşti.

Türkiye’nin “Gönlü En Zengin” İş İnsanı

Gündem   A+a-

 Son iki yıldır ‘Türkiye’nin Gönlü Zengin İş İnsanı’ listesinde 4. sırada yer alan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 2017’de 137 milyon liralık bağışla, 3. sıraya yerleşti.
 

TÜRKİYE'NİN ‘EN GÖNLÜ ZENGİN’ İŞ İNSANI, FUAT TOSYALI!

 
Türkiye’nin en hayırsever 50 lideri belli oldu. Capital Dergisi’nin yaptığı araştırmaya göre; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 137 milyon liralık bağışla 3. sırada yer aldı. Devasa yatırımların dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de, ülkemize ve bölgemize destek olmayı sürdüren Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı, Türkiye’nin gururu oldu! 
Capital Dergisi, bu yıl 5’incisini yayınladığı ‘Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Araştırması’ ile her yıl Türkiye’nin en hayırsever iş insanlarını ortaya koyuyor. Araştırma ile gönlü zenginlerin diğer güçlü iş insanlarına örnek olması hedefleniyor. 2016, son yılların en zor yılı olmasına rağmen hayırseverler bağışlarını ara vermeden sürdürdü.
 

‘BAĞIŞLARIMIZ SÜRECEK’

Tosyalı Holding yaptığı bağışlarla zirvede bir basamak daha yükseldi. Geçtiğimiz yıl 113 milyon lira olan bağış miktarına, bu yıl 24 milyon lira sosyal sorumluluk yatırımı ekleyen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, gönlü zenginler listesinde her yıl istikrarlı bağışlarıyla takdir topluyor. Capital Dergisi tarafından bu yıl 5.’si yapılan “Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” araştırmasına üçüncü kez katılan Tosyalı Holding, listede bir basamak yükselerek, sıradaki yerini 3.’lüğe taşıdı.  Sosyal sorumluluk yatırımlarının devam edeceğini belirten Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı,“Bu gurur verici başarının sürmesi en büyük temennimizdir” dedi. 
 

‘SINIR KOYMUYORUZ’

Türk iş dünyasının gelişiminde öncü rol üstlenen Fuat Tosyalı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sosyal sorumluluk bizim için en az ticari başarımız kadar önem taşıyor. Bu vizyonla eğitim, sosyal yaşam ve sağlık alanında önemli projelere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alana oldukça yüklü bir bütçe ayırıyoruz ve çalışmalarımıza sınır koymuyoruz. Önceliğimizi kendi bölgemize veriyoruz. Bu düşüncemizle yola çıkarak bölgemize ve ülkemize destek olmaya devam edeceğiz.” 
Capital Dergisi tarafından iş insanlarının yaptıkları bağışlar baz alınarak gerçekleştirilen bu çalışma, çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Sosyal sorumluluk yatırımlarına göre hazırlanan listede ilk iki sırada sırasıyla Koç Holding, Doğuş Holding yer alıyor. Tosyalı Holding’i ise yine sırasıyla SBK Holding, Anadolu Grubu, Kadir Has Vakfı ve Rönesans Holding takip ediyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar