Skip Navigation Links

Arsuz’da Gerdanlığın Pırlantası Reyda Otel Açıldı

Arsuz’un gerdanlığına bir değerli bir taş eksikti o da oldu..

Arsuz’da Gerdanlığın Pırlantası Reyda Otel AçıldıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz en önemli günlerinden birini yaşadı. İlçe olmasının ardından koyduğu turizm hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Arsuz’a yatırımcıların ilgisi sürüyor. 
Bölgenin sembolü haline gelmiş kartpostallara, ressamların tablolarına konu olmuş doyumsuz güzelliği ile baş döndüren Arsuz Çayının envai tonda maviliğiyle denizin serin sularıyla sarmaş dolaş olduğu noktada hayallerini gerçekleştiren Arsuz’un vefalı evlatları Sinan Kirmit ve Özcan Hocaoğlu,  Reyda Butik Otel’le alkışların en büyüğünü hak ettiler. 
24 oda, 1 suit oda, bar, club, restoran, kafe ve yerli ürünlerin bulunduğu şarküteri bölümleriyle  Arsuz’da turizme büyük katkı sunacak
Reyda Butik Otel, sahip olduğu Arsuz Çayı ve deniz manzarasıyla da büyük beğeni topladı. 
Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, CHP Hatay eski Milletvekili Abdülaziz Yazar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmettin Boz, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, İskenderun eski Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Arsuz eski Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar ve Gökhan Gökpınar, Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediye Meclis Üyeleri, kurum ve kuruluşların başkan ve yöneticileri, işdünyasının önemli isimleri, işletme ortakları Sinan Kirmit ve Özcan Hocaoğlu’nun aileleri ve akrabalarının katıldığı açılış töreni Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın övgü dolu sözleriyle taçlandı. 
Karasayar ve Ata’dan Kutlama Mesajı Geldi.. 
Açılışa katılamadıkları için kutlama gönderen AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar ile Hatay Valisi Erdal Ata’nın mesajları okundu.

Hayallerimiz Reyda Otel’le Gerçek Oldu.. 

Reyda Butik Otel Ortağı İşadamı Sinan Kirmit yaptığı konuşmada, otel hakkında bilgiler verdi ve hayallerini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtirken, Reyda yatırımında kendisine eşlik eden ortağı Özcan Hocaoğlu’na, ailesine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve de Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya katkılarından dolayı teşekkür etti. 
Sinan Kirmit konuşmasının devamında şöyle dedi; “Bugün şahsım ve ortağım Özcan Hocaoğlu için büyük bir gün….  Arsuz hepimiz için bir sevda bir tutku… Çocukluğumdan bu yana Arsuz için çaba harcadım harcamaya da devam edeceğim…  Arsuz Nehrinin Denizle sarmaş dolaş olduğu kucaklaştığı muhteşem manzarada bir yatırım sahibi olacağım hiç aklıma gelmezdi… Son yıllarda Arsuzla ilgili bir eser bırakmak için Arsuz’a değer katacak bir proje üzerine yoğunlaştık ve karşınıza büyük emekler sonucu Reyda Butik Otel konsepti çıktı… Bugüne kadar bana desteklerini esirgemeyen değerli aileme, Arsuz Kaymakamımız Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanımız  Nazım Culha’ya ve de dostlarıma sizlerin huzurunda teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Arsuz’un kalkınması için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğimin müjdesini öncelikle buradan vermek istiyorum. Bu yatırım değerli Arsuz Halkına istihdam alanı yarattığı gibi yerli ve yabancı turistlerimizin en güzel şekilde ağırlanmaları açısından da büyük önem taşıyor.”
 

Ressam Gönül Ezer Tablo Hediye Etti.. 

Sinan Kirmit’in konuşmasının ardından aslen Antakya’lı uzun yıllardır Arsuz’da yaşayan Ressam Gönül Ezer, Otelin en güzel yerinde asılmak üzere yağlı boya tablosunu Reyda Butik Otel Ortağı Sinan Kirmit’e hediye etti. 
Arsuz Kaymakamı  Musa Sarı yaptığı konuşmada, turizm hedeflerine emin adımlarla ilerleyen Arsuz’a yakışan bir tesis kazandıran Sinan Kirmit ve Özcan Hocaoğlu’nu kutladı. 
Medeniyetlerin beşiği Hatay ve Arsuz’un iklimi gibi sıcak insanlarının, deniz turizmi, su ve doğa sporları, sosyal ve kültürel etkinlerin zenginliğinin tanıtımının yapılması ve Arsuz’un hak ettiği yere gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Reyda Otel Arsuz’a Çok Yakıştı .. 

Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli de yaptığı konuşmada, Arsuz’la ilgili hayallerinin yansımasını gördüğü Reyda Butik Otel yatırımından ve işletme ortaklarından övgüyle söz ederek, çeşitli varyasyonları olan turizm sektöründe de bir çok değişiklik olduğuna dikkat çekerek, gelir düzeyi yüksek insanların daha çok tercih ettiği ayart otel konseptinin turizm sektörünün en ileri seviyede olduğu kentlerde öne çıktığını söyledi. Turizm hedeflerine uygun ve başarılı bulduğu Reyda Butik Otel yatırımından övgüyle söz eden Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Arsuz’un turizm hedeflerine yakın zamanda ulaşacağına olan inancını ifade etti. 
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Hatay Vali Yardımcısı ve protokol üyeleri tarafından kesildi. 
Manzara ve İkramlar Hayran Bıraktı.. 
Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli ve protokol üyeleri, teras katta hizmete giren Restoran ve VİP Odayı gezerek, Reyda Otel Müdürü Hanna Todurga’dan bilgi aldılar. 
Vali Yardımcısı Mardinli, VİP Oda’nın balkonunda bir  süre kalarak manzaranın tadını çıkardı. 
Restoran bölümünde Arsuz Çayı ve deniz manzarası eşliğinde keyifli sohbetler yapan protokol üyeleri, Reyda Butik Otel’in seçkin menüsünden oluşan ikramların tadına baktılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Gerdanlığın Pırlantası Reyda Otel Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet