Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Bayramlaşmasında Halk ile Protokol Biraraya Geldi

Hatay Valiliği ve HBB’nin birlikte düzenlediği, “Ramazan Bayram'ı Buluşması” adı altında halkla bayramlaşma gerçekleştirildi.

HBB Bayramlaşmasında Halk ile Protokol Biraraya Geldi

Gündem   A+a-

  Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Antakya Atatürk Parkı'nda “Ramazan Bayram'ı Buluşması” adı altında halkla bayramlaşma gerçekleştirildi.
 
        Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen programa Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Turgay Aras, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcıları, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB Daire Başkanları, Hatay genelinde görev yapan bürokratlar, siyasi parti il ve ilçe yönetimleri, ilçe belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri, dernek ve oda başkanları, kanaat önderleri ve çok sayıda da vatandaş katıldı.
 
        Gönüllerin yakınlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik ve iyilik duygularının doruğa ulaştığı bu mübarek bayram gününde hemşehrileri tarafından teveccühle karşılanan Başkan Savaş, hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak onların bayramlarını kutladı.
 
        Etkinlik alanında bulunan vatandaşlara bayram ikramlarında bulunuldu. Toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile halkla, bürokratların ve siyasilerin bayramlaşma etkinliği son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş