Skip Navigation Links

Uçan Ailesinde Çifte Bayram

Bahçeşehir Koleji Md. Mustafa Uçan, kızı İlkem Uçan'ın düğünü nedeniyle bayramda çifte sevinç yaşadı.

Uçan Ailesinde Çifte Bayram

Gündem   A+a-

 
Bahçeşehir Koleji Md. Mustafa Uçan, kızı İlkem Uçan'ın düğünü nedeniyle bayramda çifte sevinç yaşadı.Feray-Mustafa Uçan'ın kızları İlkem ile Nigar-Hıdır Güleç'in oğulları Deniz, Ramazan Bayramının ikinci günü muhteşem bir düğünle evlendiler.
 
     Gelin İlkem'in salona babası Mustafa Uçan'ın kolunda girmesi davetlileri hem coşturdu, hem de duygusal anlar yaşattı.Çiftin nikahını Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kıyarken, nikah şahitliklerini Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Alaattin Çılgın yaptı. Başkan Vurucu genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, evlendirme cüzdanını İlkem'e veren Kaymakam Aydın'da aynı dileklerle genç çifti tebrik etti.      
 
    Düğüne yakın akrabaların yanı sıra ağırlıklı olarak eğitimciler, mal müdürlüğü çalışanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve yakın dostları katılırken, Mustafa Uçan'ın Mersin Öğretmen Lisesinden(1978) ve Ank.Ünv. DTCF'den(1982) arkadaşlarının gelmesi duygusal bir nostalji havası da yarattı.
 
Bahçeşehir Koleji öğretmenlerinin bir sürpriz olarak hazırladığı ''gari de gari'' oyunu düğüne katılanları coşturdu. İkinci düğün de damadın babası Hıdır Güleç'in şube müdürü olarak görev yaptığı Tunceli'de yapılacak.
 
     Bundan sonraki yaşamlarını İstanbul'da sürdürecek olan genç çiftlerden İlkem, Mercer firmasında Aktüer Yrd. olarak, Elektrik Müh. olan Deniz de özel sektörde proje koordinatörü olarak görev yapıyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet