Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Geleceğini Koruyan Minik Ressama

Bakanlığın Hediyesi Bisikleti Törenle Verildi!

Geleceğini Koruyan Minik RessamaWeb
TV

Gündem   A+a-

 Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde hayata geçirilen ‘Geleceğimi Koruyorum Projesi Toprak ve Su Konulu Resim Yarışması’nda Türkiye genelindeki 30 büyükşehir il sınırları içerisinde yer alan okullarda Hatay birincisi olarak İskenderun Özel Lider Başaran İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Öge Kerem Kahriman derece elde ederek Hatay’ın gururu olmuştu.
 
‘Toprak ve Su’ konulu yarışmada Hatay İskenderunlu olan Öge Kerem Kahriman Türkiye genelindeki 30 öğrenciyle birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katıldığı törende ödülünü almıştı.
Yarışmadan dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Öge Kerem Kahriman’a bisiklet hediye etti. Kahriman’a bisikletini İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle bisikleti verildi. Bisikletini ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’un elinden alan Öge Kerem Kahriman bisiklet kazandığı için çok mutlu odlunu söyledi.
 
Kahriman eski bisikletini ise “Fakir birine vereceğim” diyerek herkesten takdir topladı.
 
 İskenderun Özel Lider Başaran Koleji Müdürü Murtaza Kiraz ise, “Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen ‘Toprak ve Su’ konulu resim yarışmasında öğrencimiz Öge Kerem Kahriman birinci olmuştur. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilen törende Sayın Emine Erdoğan öğrencimize ödülünü takdim etti. Aynı zamanda Milli Eğitim bakanımız ve Tarım bakanımız tarafından da ayrıca kabul edilerek ödüllendirildi. Bugünde ilçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Tuğrul bakanlığımızın gönderdiğini bisikletini takdim etti. Çocuklarımız su ve toprak üzerine düşünürken, bir yandan yorumlama becerilerini diğer yandan da hayal güçlerini geliştiriyorlar. Ama daha önemlisi doğal kaynaklar ve çevre konusunda bilinç kazanıyorlar. Artık tabiata daha farklı bir gözle bakacak, daha hassas yaklaşacaklar. Öğrencimizi, emeğe geçen herkesi kutluyorum’ diye konuştu.
İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul Hatay’ın gururu olan Öge Kerem Kahriman’ı tebrik ederek, “Bakanlığımız bisiklet ile ödüllendirdi. Ben öğretmenlerine, ailesine çok teşekkür ediyorum ve kutluyorum.” dedi.
İskenderun Özel Lider Başaran İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Öge Kerem Kahriman ödül alırken duygularını dile getirerek, “Ben Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum onu görmeyi çok istiyordum. Çok heyecanlıyım. Ödülü Cumhurbaşkanımızın eşinden aldım. Bana bisikleti verdiler diye çok sevindim mutlu oldum. Benim evde bir bisikletim daha var onu da fakir birine vereceğim. Bende bunu süreceğim.” dedi.
 
Kahriman İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyledi. Tuğrul ise Cumhurbaşkanın selamından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. 
İskenderun Özel Lider Başaran İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Öge Kerem Kahriman hediye edilen bisikletini alarak turlamayı da ihmal etmedi. 
 
 
 
 
 
 
Geleceğini Koruyan Minik Ressama videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş