Skip Navigation Links

İskenderun'lu yarınlara güvenle bakacak..

Yusuf Civelek, halkı şuncu ya da buncu diye ayrıldığı dönemin biteceğini müjdeledi.

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi mitinglerinin sonuncusunu İskenderun’un kültür ve eğitim düzeyi en yüksek mahallelerinden Piri reis’te yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin önde gelen isimlerinden Zeki Aytaş, Edip Gürlek ve Züher Yazar’ın organize ettiği mitingde, yerel sanatçı Sami Sert sahne alarak halkı coşturdu.
Muhteşem bir finalle seçim gününe moralli giren Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek, 30 Mart sabahı güneşin daha parlak doğacağını söyledi.
Halka eşit hizmet götürmek ve eşit davranmanın CHP’nin yönetim anlayışı olduğuna dikkat çeken Yusuf Civelek, halkı şuncu ya da buncu diye ayrıldığı dönemin biteceğini müjdeledi.
Halkın çıkarına olmayan hiçbir belgeye imza atmayacağını belirten Civelek, “İskenderun Belediyesi’nin halkı için yapacağı tüm işlemlerde İskenderun’un esnafı ve üreticisini gözeterek yapılacak. Değişik illerden iş yaptırılacak ne de işçi alımına izin verilecek. İskenderun’un kendi insanı öncelikli olarak düşünülecek” dedi.
İskenderun Belediyesi’nin 50 TL bedelli olan akıllı su sayaçlarını 400 TL’sına halka sattığını belirten Yusuf Civelek, adaletsizliği tümden ortadan kaldırıp, yeni bir düzenleme getirerek halkı rahatlatacaklarını söyledi ve ekledi: “Halkın zorunlu ihtiyaçları üzerinden belediye kazanç sağlayamaz ticaret yapamaz:”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet