Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil

Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, engellilerin topluma kazandırılması noktasında bir takım faaliyetler düzenlediklerini belirtti.
 
Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil,Down Cafe’de düzenlenen iftar programında Down Sendromlu çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
 
 
Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız
 
Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile iftar programı düzenlediklerini ifade eden Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil,”Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Ramazan huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçiyor. Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Amacımız engellilerin topluma kazandırılması, sosyal hayatta yer alması, kendilerine olan güvenlerinin yerine gelmesini sağlamaktır “dedi.
 
 
RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM
 
Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirten Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil,”Bizler her zaman sosyal sorumluluk duygusu içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Bizler, engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Şimdiden tüm engelli kardeşlerimizin Ramazan bayramını kutluyor “diye konuştu.
 
Down Sendromlu çocukların aileleri ise “desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Düzenlenen iftar yemeği bizleri onurlandırdı” şeklinde görüş beyan ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar