Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil İftar’da Yetim Çocuklar İle Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluştuklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil İftar’da Yetim Çocuklar İle Buluştu

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ramazan ayı boyunca toplumun farklı kesimleri ile iftar programında buluştuklarını belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil iskelede düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ile bir araya geldi.
 
Düzenlenen iftar sofrasına TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin, meclis üyeleri ile yetim çocuklar katıldı.
 
 
YETİM VE ÖKSÜZLERİN YANINDAYIZ
 
Okunan kuranı kerim ve yapılan duanın ardından açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ramazan Bayramı öncesinde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birisini daha burada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yetim ve öksüzlere sahip çıkmak, onların Ramazan neşelerine ortak olmak amacı ile böyle bir iftar programı düzenledi. Ramazan Ayı’nda her kesimle kucaklaşarak, birlikte iftar yaparak paylaşmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Belediye olarak imkânlar ölçüsünde her zaman yetim ve öksüzlere destek olmaya devam edeceklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yetimlerle yan yana gelebilmek, onların başını okşayabilmek, onlara sevgi ve merhametle bakabilmek, şefkatle bakabilmek, hemhal olabilmek, bir olabilmek beraber olabilmek çok önemliydi. Böyle bir organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Milletvekili Karasayar çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet