Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türküler kardeşçe Arsuz'da söylenecek

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'dan Ramazan Bayramı mesajı İyi bayramlar

Türküler kardeşçe Arsuz'da söylenecek

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geride bırakmaya hazırlandığımız on bir ayın sultanı Ramazan Ayı'nın manevi iklimini Arsuz'da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını belirtirken, başta Arsuzlular olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Ramazan boyunca Arsuz'da sergilenen dayanışma, kardeşlik ve birlikteliğin daim olması temennisinde bulunan Başkan Nazım Culha, "Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı; milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıklarla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalı, bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, başta Arsuzlular ve bütün Hataylılar olmak üzere, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Türküler kardeşçe Arsuz'da söylenecek
Başkan Başkanı Nazım Culha, ayrıca bir arada, kardeşçe yaşamanın en güzel örneğinin sergilendiği 
Arsuz’da bayramlaşmanın bayramın birinci günü olan 25 Haziran 2017 Pazar günü 10.00 - 10.30 saatleri arasında Devlet Demir Yolları Kampı Çay Bahçesi'nde gerçekleşeceğini ifade etti.
Başkan Culha, bayramlaşmanın yanı sıra ayrıca Ramazan Bayramı coşkusunun halkla birlikte 27 Haziran 2017 Salı Günü saat:20.00'de Karaağaç Halk Plajı'nda düzenlenecek olan Kardeş Türküler konseri ve Körfez Rüzgarı Halk Dansları Topluluğu gösterisi ile yaşanacağını belirterek, herkesi bayram konserine davet etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş