Skip Navigation Links

Davut Group 11 Yıllık Tecrübe ile Bir Arada

Hazır beton sektöründe 11. Yılını geride bırakan Davut Beton, bu anlamlı günü çalışanlarıyla iftar yemeğinde kutladı.

Davut Group 11 Yıllık Tecrübe ile Bir AradaWeb
TV

Gündem   A+a-

 Davut Group bünyesinde yer alan Davut Beton yönetimi, Anemon Otel’de çalışanlarıyla iftarını birlikte açma keyfi yaşadı. İftar yemeği Şirketin kuruluşunun 11. Yıldönümüne denk geldi.
 
Firma kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Davut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Davut, iftar öncesinde çalışanlarıyla tek tek tokalaştı, ayaküstü sohbet etti.
 
Davut Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Davut, sektörde önemli bir açığı kapattıklarını ifade ederek, “O günün şartlarında 40 gün, 60 gün sıra bekleniyordu. Hizmet vermeye başladıktan sonra bu süreyi 10 gün, bir hafta ve üç güne kadar düşürdük. 11 yıllık süre içerisinde İskenderun ve çevresine 2 milyon metreküplük beton döktük. Bu da bölge açısından çok önemli bir hizmetti” diye konuştu.
 
Alper Davut, iyi bir ekipler hizmet verdiklerini dile getirerek “Başlangıcımızdan bu yana ekip konusunda çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. İyi bir ekiple bu başarıya ulaştık. Gerek beton firmamızda, gerek mermerde ve gerekse ocakta iyi hizmetler veriliyor. Tüm çalışanlara da teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizinle çalışıyoruz” dedi.
 
 
 
Davut Group 11 Yıllık Tecrübe ile Bir Arada videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet