Skip Navigation Links

HBB Personeline İkramiyelerini Dağıttı

Lütfü Savaş’ın, belediye bünyesinde çalışan işçi personeline ödenmesi yönünde talimat verdiği ikramiyenin dağıtımı gerçekleştirildi.

HBB Personeline İkramiyelerini Dağıttı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, belediye bünyesinde çalışan işçi personeline ödenmesi yönünde talimat verdiği ikramiyenin dağıtımı gerçekleştirildi.
Başkan Savaş’ın belediye personelinin hak ve alacaklarını zamanında ödenmesi konusundaki hassasiyeti çerçevesinde, işçi personeline 2017 yılına ait 30 yevmiye bedeli dağıtıldı.

1 MİLYON 200 BİN TL TUTARINDAKİ İKRAMİYE 456 İŞÇİYE DAĞITILDI

HBB’nin 456 işçi personeline toplamda 1 Milyon 200 bin TL tutarında ikramiye dağıtması, HBB personelinin yüzünü güldürdü. Emeklerine saygı duyan ve her türlü hak ve alacaklarını 1 gün bile geciktirmeyerek gününde ödenmesini sağlayan Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileten HBB personelleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi gelen ikramiyenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

BAŞKAN SAVAŞ, DAĞITILAN İKRAMİYELERİN GÜZEL GÜNLERDE HARCANMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, emeğe ve alın terine duyduğu saygıyı belirterek personellerinin emeklerinin ve alın terlerinin karşılığı olan bu ikramiyeyi hak ettiklerini ve ikramiyelerini güzel günlerde sağlıkla harcamalarını diledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet