Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Vatandaşların kişisel ve mesleki yaşamlarına sunduğu pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 
 
Vatandaşların kişisel ve mesleki yaşamlarına sunduğu pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), bünyesindeki kurslarına ara vermeden devam ediyor.
 
 
       HBB ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen 32 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi, AntakyaHATMEK’te yeni girişimci adaylarıyla buluştu. Kursiyerler, HATMEK-KOSGEB işbirliğinde düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ kapsamında 4 gün süresince eğitim alıyor.
 
 
         Girişimcilik eğitimi alan kursiyerleri ziyaret eden HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, kurshakkında detaylı bilgi alarak kursiyerlere iş hayatlarında başarılar diledi.
 
HATMEK kursiyerleri, iş yaşamlarında onları destekleyecek etkili eğitimlere imza atılmasına vesile olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere tüm HBB ailesine teşekkürlerini ilettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar