Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Otomobilin Çarptığı Motosikletli Aracın Camından İçeri Girdi!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşanan trafik kazasında iki kişi yaralandı. Ara sokakta meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı.

Otomobilin Çarptığı Motosikletli Aracın Camından İçeri Girdi!Web
TV

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşanan trafik kazasında iki kişi yaralandı. Ara sokakta meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü park halindeki bir aracın camından içeri girdi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Edinilen bilgilere göre İskenderun Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen kazada motosikletin sürücüsü ile arkasında oturan bir kişi yaralandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 31 LU 224 plakalı otomobil, dörtyol ağzında Yusuf Aldıç (22) iradesindeki 31 NCF 08 plakalı motosiklete çarptı.
 
Motosiklette bulunan iki kişi çarpışmanın etkisiyle havaya uçtu, ardından park halindeki ürecine üstüne düşerken, başka bir aracın da arka camından arabanın içine girdi.
Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Aldıç ile arkasındaki bir kişi çarpmanın etkisiyle havaya uçtu, ardından park halindeki 31 Z 0227 plakalı aracın arka camından içeri girdi. Yine motosiklet üzerinde bulunan Kürşat Kundakçı (20) ise park halindeki 31 B 4281 plakalı otomobilin üzerine çarparak ardından yere düştü.
 
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Aldıç ve Kundakçı’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
 
İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenilirken, kaza anına ait görüntüler ise çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
 
 
Otomobilin Çarptığı Motosikletli Aracın Camından İçeri Girdi! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş