Skip Navigation Links

Atatürk Parkı’ndan Şarkılar Yükseldi

HBB Kültür, mübarek Ramazan Ayı'nın maneviyatını sunduğu çeşitli faaliyetlerle Hatay halkına dolu dolu yaşatmaya devam ediyor.

Atatürk Parkı’ndan Şarkılar YükseldiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 11 Ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı'nın maneviyatını sunduğu çeşitli faaliyetlerle Hatay halkına dolu dolu yaşatmaya devam ediyor.

YEREL SANATÇILAR HATAY HALKIYLA BULUŞUYOR

Ramazan ayının başlamasından bu yana her akşam Antakya Atatürk Parkı'nda birbirinden eğlenceli tiyatro etkinliklerini Hataylılarla buluşturan HBB, şimdi de yerel sanatçıların konserlerini vatandaşların beğenisine sunuyor. Ramazan Ayı'nın sonuna kadar devam edecek olan konser etkinliği ilk gününden itibaren izleyicilerden tam not aldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR

Etkinlik alanında bulunan vatandaşlar yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek gecenin tadını doyasıya yaşadı. Gecenin sonunda farklı bir gece geçirdiklerinin altını çizen vatandaşlar, eğlenceli gecenin gerçekleşmesine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş' a teşekkürlerini ilettiler.

 
Atatürk Parkı’ndan Şarkılar Yükseldi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet