Skip Navigation Links

Binlerce Dörtyollu İftar Sofrasında Buluştu

Okunan ezan ve dualar eşliğinde oruçlarını açan Dörtyollular, Ramazan ayının ruhuna uygun hazırlanan etkinliklerle de Ramazan’ın maneviyatını yürekler

Binlerce Dörtyollu İftar Sofrasında Buluştu

Gündem   A+a-

 
Okunan ezan ve dualar eşliğinde oruçlarını açan Dörtyollular, Ramazan ayının ruhuna uygun hazırlanan etkinliklerle de Ramazan’ın maneviyatını yüreklerinde yaşadı.
Dörtyol Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Halk İftarında buluşan Dörtyollular, 11 ayın sultanı Ramazan’ın ruhunu;birlik ve beraberliği aynı sofrada paylaştı.
 
Dörtyol Merkez Nursan Camii önünde yapılan etkinliğe, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şeref Türker, Dörtyol Ülkü Ocakları Kaan Mehmet Tarhan, Kadın Kolları Bakanı Ulviye Öner, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Mahalle muhtarları ile binlerce vatandaş katıldı.
İftar öncesi alana gelen ve masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla sohbet eden Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Eşi Hanife Hanım ile birlikte masaları gezerek vatandaşların Ramazan-ı şeriflerini kutladılar.
Halk İftarı programı öncesinde ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı sahne aldı.Daha sonra iftar öncesi ve sonrası orta oyun gösterimi yapıldı. Ezanın okunmasın ardından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy konuşmasında, Ramazan ayında bir araya geldikleri için duyduğu memnuniyeti ve mutluluğunu dile getirdi.
 
VATAN SEVDALILARI DÖRTYOLLULAR
 
Başkan Toksoy “Türkiye sevdasından bir an olsun ayrılmayan, Türk milletine mensubiyet onurundan bir an olsun vazgeçmeyen; vatan, bayrak ve bağımsızlık ülküsünden bir an olsun sapmayan Yiğit Dörtyollu hemşehrilerim hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek seslendi.
BİN YILLIK KARDEŞLİĞİMİZ YAŞATILACAK
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Büyük Türk milletinin bir ferdi olarak ve inancımızın gereği olarak bu topraklar üzerinde yaşayan herkese eşit mesafedeyiz. Herkesi eşit şekilde kucaklıyor ve bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi ülkenin birlik ve beraberliğine herhangi bir kastı olmadığı sürece, şanlı al bayrağın altında bin yıllık kardeşliğimizi Dörtyol’da tesis ederek yaşatacağız.Ülkemizde ve Dörtyol’umuzda birlik ve beraberliğin pekişmesine, yardımlaşma duygularının daha da gelişmesine vesile olması düşüncesiyle sizlere buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün burada sevgi ve huzur içerisinde bir araya geldiğimiz gibi inşallah 8-9 gün sonra ulaşacağımız Ramazan Bayramı’na da yine hep birlikte kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
 
KADİR GECENİZ VE BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
 
Başkan Yaşar Toksoy, konuşmasının sonunda ise, “Siz muhterem vatandaşlarımın, değerli gönül dostlarımızın Mübarek Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum.  İftar sofrasında sergilediğimiz ve gösterdiğimiz birlikteliğimizin hiç bozulmasın. Geceniz mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.
 
Ramazan ayının manevi ikliminin Dörtyol’da yaşatılması için gayret gösteren Dörtyol Belediyesi, Ramazan ayının mübarek havasını ve bereketini yaşatmak adına gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, vatandaşlarda Aşık Sefai Dörtyollulara unutulmaz bir gece yaşattı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet