Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Reyhanlılılar İftar'da Buluştu

İskenderun’da yaşayan Reyhanlılar dernek kurdu.

İskenderun’da Reyhanlılılar İftar'da Buluştu

Gündem   A+a-


İskenderun’da yaşayan Reyhanlılar dernek kurdu.

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında düzenlenen iftar programında bir araya gelen Reyhanlılılar birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Düzenlenen program öncesinde bir konuşma yapan Kurucu üyelerden Doktor Turgut Karaca, İskenderun Reyhanlılar Derneğinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.Karaca, hemşerilerin sıkıntı ve sevinçlerinde hep yanlarında olacaklarını belirterek,” bilindiği üzere İskenderun’da çok sayıda Reyhanlılı hemşerimiz yaşamakta. Biz de dostlarımızı hemşerilerimizi bir çatı altında toplamaya karar verdik. Dernek olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacağız. Her zaman dayanışma ve kaynaşma içerisinde olacağız. Yaşadığımız kentimiz İskenderun için ve Reyhanlı’mız için neler yapabileceğimiz konusunda fikir alış verişi yapıp, faydalı faaliyetlerde bulunmaya çalışacağız" dedi.Yapılan konuşmanın ardından dernek kurucuları tanıtıldı.

Derneğin kurucu üyeleri ise Turgut Karaca, Esat Gümüşbaş, Suat Atasever,Tarık Cancı,Rezzan Aslan,Mustafa Kibaroğlu,İlhan Atasever,Şükrü Huvaş,Zeynep Karaca,İbrahim Ünlü,Halit Kırdar,Caner Ömeroğlu,Mustafa Karaca,Sabri Aydın oldu.

Daha sonra yapılan konuşmalarda dilek ve temenniler dile getirildi.
Ardından program karşılıklı sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş