Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MMK Metalurji'den İftar Yemeği

MMK Metalurji geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği ile bölge sanayicileri,iş adamları ve sanayi kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi.

MMK Metalurji'den İftar YemeğiWeb
TV

Gündem   A+a-

 MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği ile bölge sanayicileri, iş adamları ve sanayi kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi. 
İskenderun Ramada Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörleri, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları,  iş adamları ve davetliler katıldı. 
Ezan ile birlikte başlayan iftar, edilen dualar ile devam etti.
İftar yemeğinde sahnede bir konuşma yapan MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. CEO’su Denis Kvasov;  ‘‘Öncelikle bu akşam, geleneksel iftar yemeği davetimize teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Birliği içsel iradeyi ve anlayışı temsil ettiğine inandığımız Ramazan ayı, en derin ve en güzel niyetlerin paylaşıldığı bir aydır. Yabancı bir kültürden gelen bir kişi olarak, aranızda geçirdiğim uzun sürede artık sizlerden biri olarak hissettiğimi vurgulayarak her sene bu değerleri birlikte paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu akşam bu kutsal görevde sizlerin yanınızda, dualarınıza ortak olup, soframızdaki ve kalbimizdeki bereketi paylaşıyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar bize göstermiş olduğunuz yakınlık ve işbirliği, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı sunmak isteriz. İyilikler kalplerinizden, bereket işlerinizden, sağlık ve mutluluk evlerinizden eksik olmasın. Her sene iftarlarda birlikte olmamız dileği ile hepinize hayırlı iftarlar dilerim. Allah orucunuzu kabul etsin.’’ Şeklinde konuştu. 
MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. CEO’su Denis Kvasov’un bu anlamlı ve duygu dolu konuşması salondaki davetlilerden alkış aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, yapılan sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.
 
 
 
 
 
 
MMK Metalurji'den İftar Yemeği videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar