Skip Navigation Links

Sagopa Kajmer Bayramda Arsuz'u Sallayacak

Rap müziğinin kaliteli ismi Sagopa Kajmer Arsuz'da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.

Sagopa Kajmer Bayramda Arsuz'u Sallayacak

Kültür Sanat   A+a-

Rap müziğinin kaliteli ismi Sagopa Kajmer Arsuz'da muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.
 
 
Rap tarzında çıkardığı albümlerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sagopa Kajmer bayramın ikinci günü 26 Haziran Pazartesi akşamı Arsuz Mira Cafe&Bar sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelecek.
 
 
Türkiye’nin her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan organizatör Anıl Yıldız Reyda Butik Otel'in katkılarıyla kısa süre önce çıkardığı son albümü “366. gün” ile ve geçmişten günümüze hit olmuş rap şarkılarının da içinde bulunduğu özel bir repertuarla sahneye çıkacak olan Sagopa Kajmer'i Hataylı sevenleriyle buluşturacak.
 
 
Daha önceleri bir çok ünlü ses sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Arsuz Mira Cafe&Bar’da 26 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşen olan konserin kapı açılış saati 21.00’da. Konserin biletlerini Bilet’ix’ten temin edebileceğiniz gibi Arsuz'da Reyda Blue Cafe ve Pizza Dilara İskenderun’da 326 Sokak Cafe ve Tiamo, Antakya’da Antakya Saray Saatçilik’ten temin edebileceksiniz. Bizden size öneri, konser öncesi rezervasyon ve bilgi için 0 (507) 355 78 78’i veya 0 (533) 090 37 35'i arayın.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet