Skip Navigation Links

Musa Sarı ve Emine Sarı'dan Çat Kapı İftar Ziyareti

Arsuz Kaymakamı Musa SARI, eşi Emine SARI, Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer ve eşi

Musa Sarı ve Emine Sarı'dan Çat Kapı İftar Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Arsuz Kaymakamı Musa SARI, eşi Emine SARI, Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Sümer ve eşi , muhtar Ersoy ASLAN ve eşi ile birlikte Konacık Mahallesi sakinlerinden bir vatandaşa ailecek çat kapı iftar sofrasına katıldı. 
 

Ramazan ayinin manevi havasını birlikte teneffüs etmek ve devlet vatandaşlığı olan sıcak diyaloğunu sürdürmek adına gerçekleştirilen ziyaret ile Kaymakam SARI, Ramazan boyunca bu tür ziyaretlerin devam edeceğini, ziyaretlerin aileleri ve mahalle sakinlerini çok memnun ettiğini, devletin sıcak yüzünü halk ile buluşturmalarının gerekliliğini İfade ederek hane halkına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiklerini, iftar sonrası mahalleliler ile de birlikte çay sohbeti yaptıklarını ve mahalle ile alakalı sohbetler yaptıklarını belirtti. 

Muhtar Ersoy ASLAN ve hane halkı ziyaretlerinden dolayı Kaymakam SARI'ya teşekkürlerini sunduklarını, ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirttiler. Sıcak buluşmanın ardından mahalleden ayrılan Kaymakam SARI ve eşi mahalledeki çocuklara çeşitli hediyeler de dağıttıktan sonra mahalleden ayrıldılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet