Skip Navigation Links

Halkın Gıda Güvenliği HBB ile Güvence Altında

HBB,Ramazan ayı boyunca vatandaşa ikram edilen iftar yemeklerini üreten firmanın; tesis, gıda, hijyen,belge ve sağlık denetimlerini gerçekleştirdi.

Halkın Gıda Güvenliği HBB ile Güvence Altında

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Ramazan ayı boyunca vatandaşa ikram edilen iftar yemeklerini üreten firmanın; tesis, gıda, hijyen, belge ve sağlık denetimlerini gerçekleştirdi.
HBB tarafından açılan ihaleyi kazanan firma bu sabah "İhale Kontrol Komisyonu" üyesi gıda mühendisi Yeliz Cuberi ve uzman kişiler tarafından geniş kapsamlı denetime tabi tutuldu.

İKRAMLAR TİTİZLİKLE DENETLENİYOR

Mühendis Yeliz Cuberi, " Amacımız;  ikram ettiğimiz iftar yemeklerinin kalitesinin üst seviyede olması ve gıdaların sağlıklı biçimde vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamaktır. Tüketilen ikramları depolardaki raf ömürlerinden mutfakta pişirilme süreçlerine kadar titizlikle inceledik. Bir önceki denetimde belirlediğimiz bazı eksiklerin yüklenici firma tarafından giderildiğini memnuniyetle belirledik. Yaptığımız denetim yine bir rapor halinde ihale komisyonuna verilecektir. Firmanın yapmış olduğu işe verdiği önem ve hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet