Skip Navigation Links

'Tartıcılar Kayra Spor'dan 2 Futbolcuyu Renklerimize Bağlayacağız'

Süper Lig takımlarından Alanya Spor Altyapı sorumlusu Ulaş Ulusoy...

'Tartıcılar Kayra Spor'dan 2 Futbolcuyu Renklerimize Bağlayacağız'

Gündem   A+a-

 
Süper Lig takımlarından Alanya Spor Altyapı sorumlusu Ulaş Ulusoy... 

"Tartıcılar Kayra Spor'dan 2 Futbolcuyu Renklerimize Bağlayacağız"

Yaklaşık 1 yıl önce kurulmasına rağmen adeta futbolcu fabrikası haline gelen ve Teknik Direktörlüğünü Kenan Mercanoğlu ile Seyfi Kesik'in idaresindeki İskenderun'un Amanos Dağlarının eteğindeki Tartıcılar Kayra Spor kulübü, henüz erken olmasına rağmen meyvesini vermeye başladı.

Tartıcılar Kayra Spor'un futbolcularından 14 yaşlarındaki Abdurrahman Toprak ile Ahmetcan Elmacı, Süper Lig takımlarından Alanya Spor kulübü yolcusu. Alanya Spor'un kampında testten olumlu not alan Abdurrahman Toprak ile Ahmetcan Elmacı, 15 Temmuz tarihinde kulübü Tartıcı Kayra Spor'dan lisansları ile birlikte Alanya ilçesine gidecekler.
Spor servisimize gelen bilgiler doğrultusunda Alanya Spor'un alt yapı sorumlusu Ulaş Ulusoy yaptığı açıklamada, "Tartıcılar Kayra Spor'un lisanslı futbolcuları Abdurrahman Toprak ile Ahmetcan Elmacı, kamp dahilinde yaptığımız karşılaşmalarda olumlu sonuç aldık. Bu iki futbolcuyu renklerimize bağlamak için Tartıcılar Kayra Spor yöneticileri ile görüşerek istedik. Kendilerinden de olumlu cevap alarak lisansları ile birlikte 15 Temmuz 2017 tarihinde Alanya Spor kulübümüze davet ettik. Tartıcı Kayra Spor ile istişarelerimiz devam edecektir" dedi.

Tartıcı Kayra Spor kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı ile kurucularından Seyfi Kesik, futbolcularının Alanya Spor'a transferinin 15 Temmuz tarihinden sonra gerçekleşeceğini doğruladı.
Bu arada Kayra Spor kulübünün önümüzdeki sezondan itibaren isminin Tartıcılar Kayra Spor olarak değiştirildiği ve bunun için de gerekli evrakların tamamlanarak Hatay ASKF'ye teslim edileceği öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet