Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Trafik Kazası!

Hatay’ın ilçesi Arsuz – İskenderun karayolu üzeri Şirinnar mevkiinde yaşanan trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Arsuz’da Trafik Kazası!Web
TV

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın ilçesi Arsuz – İskenderun karayolu üzeri Şirinnar mevkiinde yaşanan trafik kazasında bir kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre Arsuz’dan İskenderun’a doğru hareket halindeki Hatice K. yönetimindeki 31 UT 252 plakalı araç, önünde seyir halindeki minibüsün önüne kırması sonucu aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle araç takla atarak karşı şeride geçti.
 
Arsuz – İskenderun karayolu üzerinde meydana gelen kazada Arsuz istikameti yönündeki yolun ortasında duran araçtan kendi çabalarıyla çıkan ve şok yaşayan Hatice K.’ya yoldan geçen sürücüler araçlarından inerek hemen yardıma koştular. Arsuz istikameti yönü bir süre trafiğe kapanırken olay yerine gelen emniyet ekipleri tedbir alarak tek şerit halinde yolu trafiğe kontrollü olarak açtılar.
 
Kaza nedeniyle şok yaşayan ve önünde seyir eden minibüsün kendisini sıkıştırdığını ve kaza yapmasına sebebiyet verdiğini belirten Hatice K. “Giden aracı gördünüz mü? Ne olur bulalım onu. Beni sıkıştırdı bir anda önüme kırdı ve kaza yapmama sebep oldu.” diyerek kazanın şokuyla kazanın nasıl olduğunu anlattı.
 
Vatandaşların uzattığı telefon ile eşini arayan ve gözyaşları döken Hatice K.’yı vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklar ile çıkarak kazayı atlatan sürücü Hatice K.’nın olay yerine yakın kayınbabası da gelinini teselli etmeye çalıştı.
Hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklar ile atlatan bayan sürücü Hatice K. olay yerine çağrılan ambulans ile tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 
Arsuz’da Trafik Kazası! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar