Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul'a Giden Gemi İşçisi Kayboldu!

Hatay'ın İskenderun ilçesinden iş bulmak amacıyla İstanbul'a giden ve bir gemide elektrik zabiti olarak çalışmaya başlayan

İstanbul'a Giden Gemi İşçisi Kayboldu!

Gündem   A+a-

 
Hatay'ın İskenderun ilçesinden iş bulmak amacıyla İstanbul'a giden ve bir gemide elektrik zabiti olarak çalışmaya başlayan 36 yaşındaki Kadir Köroğlu'nun ailesi 11 Haziran'dan bu yana ondan haber alamıyor.
 
İskenderun'da yaşayan Kadir Köroğlu'nun dayısı Ali Canpolat, yeğeninin 4 gün önce İstanbul'a iş bulmak için gittiğini ve bir gemide elektrik zabiti olarak çalışmaya başladığını söyledi.
 
Kuru yük taşıdığı belirtilen bu geminin Yunanistan'a gideceğini öğrendiklerini ifade eden Canpolat, "Yeğenim, gemideki personelin terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in kitaplarını okuduğunu WhatsApp üzerinden yazdı. Kadir, gemide bir anormallik olduğunu söyledi ve durumu da Sahil Güvenliğe bildirmiş. Yeğenim bana, 'Gemide FETÖ'cü var, devletime güveniyorum' şeklinde mesaj attı ve ortadan kayboldu. Kadir'in bulunması için suç duyurusunda bulunduk." diye konuştu.
 
Yeğeniyle telefonla yazışmalarında geminin Yunanistan'a ulaştığında kendilerine haber vermesini istediğini aktaran Canpolat, buna karşın geminin Yunanistan yerine Marmara açıklarında olduğunu öğrendiğini ve kendisiyle bir daha irtibat kuramadıklarını kaydetti.
 
Canpolat, 11 Haziran akşamından itibaren yeğeninden haber alamadıklarını, hayatından endişe ettiklerini belirtti.
 
Bir çocuk babası Kadir Köroğlu'nun anne ve babasının İstanbul'a gittiğini ve Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduğunu dile getiren Canpolat, bir an önce yeğeninin bulunması için yetkililerden yardım beklediklerini sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar