Skip Navigation Links

Koray Kurt Payasspor'da

Transfer Komitesi üyesi Derman Gözükara, 'Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladık' dedi.

Koray Kurt Payasspor'da

Gündem   A+a-

 
Transfer Komitesi üyesi Derman Gözükara, "Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.
 
 

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Payas Spor yönetim, Teknik Direktörlüğe Semih Tokatlı'nın getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına da ağırlık verdi. Payas Spor transfer komitesi üyesi Derman Gözükara yaptığı açıklamada "Geçmiş sezonlarda takımımızın formasını giyen, oynadığı futboluyla beğenimizi kazanan ve Sancaktepe'de şampiyonluk gören 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladık" dedi.

Payas Spor, daha önce aralarında Kastamonu Spor, Adana Demir Spor, Çankırı Spor, Konya Anadolu Selçuklu Spor, Tarsus İdmanyurdu, Sancaktepe ile Bayburt Özel İdare Spor'un da bulunduğu çok sayıdaki takımda forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt ile taraftarlar tarafından da sevilen bir futbolcu.

Koray Kurt, (U-16) 2, (U-17) 7, (U-18) 10, (U-19) 15 kez olmak üzere toplam 34 kez Türk Milli takımımızın formasını giydi.

Payas Spor ile Koray Kurt arasındaki sözleşme imza töreninde Teknik Direktör Semih Tokatlı ile Menejer Alaattin Doğan'da hazır bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet