Skip Navigation Links

Seyfi Dingil Bem-Bir-Sen’in İftar Programına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası

Seyfi Dingil Bem-Bir-Sen’in İftar Programına Katıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM-BİR-SEN) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
 
Düzenlenen programa BEM-BİR-SEN İl Başkanın Murat Başar, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin, Ahmet Çetinkaya ve sendika üyeleri katıldı.
 
İftar programının ardından bir konuşma yapan BEM-BİR-SEN İl Başkanı Başar, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini yaşadıklarını söyledi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, ramazan’ın birlik ve bütünlüğün yaşandığı güzel ve hayırlı bir ay olduğunu belirterek, "İftarlar toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendirir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İftarımıza katılan tüm sendika üyelerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 
Başkan Seyfi Dingil, “Rahmet, bereket ve mağfiret ayında bizleri bir araya getiren sendikamıza teşekkür ederim. Sosyal dayanışmanın ve kaynaşmanın en güzel örneklerinden olan ramazan ayında bir araya gelmek, dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmak bizleri memnun etti. Bu mübarek günlerde dualarımızın kabulünü Cenab-ı Allah’tan dilerim. Allah’ın rahmeti, bereketi üzerinize ve üzerimize olsun” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sendika üyeleri ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet