Skip Navigation Links

İsmet İnönü Mahallesine Yeni Park Yapılıyor

İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

İsmet İnönü Mahallesine Yeni Park Yapılıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İsmet İnönü mahallesine yeni bir parkın yapılmaya başlandığını belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yeni parkların yapımına devam ediyor.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek,”yapılan incelemeler neticesinde mahallelerde, park yapımına müsait olabilecek alanlar tespit edilerek çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak. Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülen park yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği fitness alanları, basketbol sahaları, bank ve kamelyalar yapılıyor ”dedi.
 
Başkan Seyfi Dingil,”Park Bahçe müdürlüğümüz tarafından gerçekleştiren park yapım çalışmaları arasında İsmet İnönü Mahallesinde çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilk olarak çevre istinat duvarı örüldü. Ardından parke döşeme çalışmaları başladı. Tüm bu hizmetler İskenderun halkı için” şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet